"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 10 січня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 січня 2023 року

Астрологічний прогноз на 10 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Прислухатися сьогодні потрібно лише до тих, кому по-справжньому вірите: навіть якщо решта казатиме правильні речі, однаково частка їхньої особистої зацікавленості у вашому рішенні не виключається.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Ідеї – насамперед професійні, – які сьогодні спадуть вам на думку, бажано запам’ятати, а ще краще – записати: у них будуть серйозні перспективи, які обіцяють високий дохід.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Оскільки будь-яка розмова сьогодні слово за словом може перерости в серйозний конфлікт, розмови потрібно вести на суто нейтральні теми – наприклад, погоду, тут важко буде посваритися.

Рак (22 червня – 23 липня)

Від фінансових операцій цього дня необхідно відмовитися: замість очікуваного прибутку вони можуть завдати збитків, тож не варто ризикувати своїм фінансовим благополуччям даремно.

Лев (24 липня – 23 серпня)

День якнайкраще вдалий для прибирання – особливо генерального: воно не лише допоможе навести в житлі ідеальний лад після свят, а й очистить його енергетику.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День бажано заздалегідь спланувати таким чином, щоб якнайменше перетинатися зі своїми колегами – особливо з тими, хто з якоїсь причини вам неприємний: велика ймовірність серйозного конфлікту.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Небажано робити висновки з будь-яких подій, які можуть статися цього дня: через різні причини ваше сприйняття сьогодні спотворить об’єктивну картину реальності, тож легко буде помилитися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зрозуміти, що відбувається у вашому житті, допоможе розмова з близькою вам людиною: вона позбавлена упередженості та суб’єктивізму, тому зможе оцінити факти, які ви їй викладете, максимально точно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Властива вам імпульсивність, яка часто штовхає вас на необдумані вчинки, сьогодні може змусити вас втрапити в конфлікт: щоб цього не сталося, опануйте себе.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки рекомендують вам зайнятися вашою улюбленою справою – роботою: зосередившись на своїх безпосередніх професійних обов’язках, ви навіть не помітите, як мине час.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

У спілкуванні з новими людьми необхідно бути обережними, особливо якщо новий знайомий претендує на місце у вашому ближньому колі: перше – сприятливе – враження про нього може виявитися хибним.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Не варто пускати до домівки людей, у добрих намірах яких ви не впевнені: енергетика нашого житла в цей час надто тендітна та нестійка, її буде дуже легко зруйнувати і складно відновити.