Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 10 січня

10.01.2023 07:08   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 січня 2023 року

Астрологічний прогноз на 10 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Прислухатися сьогодні потрібно лише до тих, кому по-справжньому вірите: навіть якщо решта казатиме правильні речі, однаково частка їхньої особистої зацікавленості у вашому рішенні не виключається.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Ідеї – насамперед професійні, – які сьогодні спадуть вам на думку, бажано запам’ятати, а ще краще – записати: у них будуть серйозні перспективи, які обіцяють високий дохід.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Оскільки будь-яка розмова сьогодні слово за словом може перерости в серйозний конфлікт, розмови потрібно вести на суто нейтральні теми – наприклад, погоду, тут важко буде посваритися.

Рак (22 червня – 23 липня)

Від фінансових операцій цього дня необхідно відмовитися: замість очікуваного прибутку вони можуть завдати збитків, тож не варто ризикувати своїм фінансовим благополуччям даремно.

Лев (24 липня – 23 серпня)

День якнайкраще вдалий для прибирання – особливо генерального: воно не лише допоможе навести в житлі ідеальний лад після свят, а й очистить його енергетику.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День бажано заздалегідь спланувати таким чином, щоб якнайменше перетинатися зі своїми колегами – особливо з тими, хто з якоїсь причини вам неприємний: велика ймовірність серйозного конфлікту.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Небажано робити висновки з будь-яких подій, які можуть статися цього дня: через різні причини ваше сприйняття сьогодні спотворить об’єктивну картину реальності, тож легко буде помилитися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зрозуміти, що відбувається у вашому житті, допоможе розмова з близькою вам людиною: вона позбавлена упередженості та суб’єктивізму, тому зможе оцінити факти, які ви їй викладете, максимально точно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Властива вам імпульсивність, яка часто штовхає вас на необдумані вчинки, сьогодні може змусити вас втрапити в конфлікт: щоб цього не сталося, опануйте себе.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки рекомендують вам зайнятися вашою улюбленою справою – роботою: зосередившись на своїх безпосередніх професійних обов’язках, ви навіть не помітите, як мине час.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

У спілкуванні з новими людьми необхідно бути обережними, особливо якщо новий знайомий претендує на місце у вашому ближньому колі: перше – сприятливе – враження про нього може виявитися хибним.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Не варто пускати до домівки людей, у добрих намірах яких ви не впевнені: енергетика нашого житла в цей час надто тендітна та нестійка, її буде дуже легко зруйнувати і складно відновити.