Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на суботу, 7 січня

07.01.2023 08:20   -
Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 07.01.2023

7 січня 2023 року над Україною зійде вовча повня. Такій назві повня завдячує різноманітним календарям світу. В одному з них її називають саме вовчою, мовляв, саме у цей час вовки стають дуже активними, щоб спіймати здобич. Під час повні підсилюються всі можливості організму. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН
Віддайтеся невблаганному часу, але пам’ятайте про те, хто ви є. Працюйте зі своїми спогадами та емоціями, щоб рухатися далі. Зануртеся у них, наскільки це можливо.

ТЕЛЕЦЬ
Інтуїція – це інформація, яка приходить зсередини, з найглибшого джерела. Зосередьте вашу увагу на цьому джерелі знання.

БЛИЗНЯТА
Архетипи живуть, хоча часи і змінюються. Вивчіть мову, якою говорить підсвідомість – символами та знаками. Відчуйте дух, який був з вами весь час.

РАК
Подивіться на речі під іншим кутом: ніби ви ще зовсім цілі, але наче вас розклали на частинки. Зберіть у цей період ваше серце докупи.

ЛЕВ
Ситуація покращується через поєднання вміння та уваги. Покажіть світу, якими ви є насправді. Якщо ви відчуваєте себе занадто зайнятими – додайте тиші.

ДІВА
Позбавтеся від того, що вам більше не потрібно, для того, щоб реалізувати свій потенціал.

ТЕРЕЗИ
Усвідомте своє життя. Навчіться перебувати у тиші, спостерігати її всіма органами почуттів. Відзначайте, якщо якісь моменти змусять вас зупинитися посеред щоденної метушні.

СКОРПІОН
Станьте відповідальними за свої дії, оточіться себе мислездатними людьми, зберігайте позитивний настрій і найголовніше – пам’ятайте, що іноді все відбувається не так, як ви хочете.

СТРІЛЕЦЬ
Ставте цілі, які ви можете досягнути, коли займаєтеся щоденними справами. Знайте, що не все так погано як здається. Навколишні звернуться до вас із проханням про допомогу, проте, якщо вони не просять, вам краще не втручатися у ситуацію. Зустрічі будуть цікавими, ви отримаєте цінну інформацію.

КОЗОРІГ
Сприймаєте своє життя як благословіння. Вірте в себе та порівнюйте себе лише з собою. Корисно подумати про майбутнє, про свої плани та бажання. Козероги можуть побачити, що відбуватиметься і як розвиватимуться події.

ВОДОЛІЙ
Залишайтеся собою і дозвольте собі відчувати. Відкрийте свою внутрішню силу. Сумніви та тривоги відійдуть у минуле, і всі подальші дії будуть ясно видно; ви чітко бачите те, чого хочете досягти. Вечір добре провести на світському заході.

РИБИ
Вірте в себе і сміливо рухайтеся далі. Настрій буде добрим, а великий запас сил дозволить плідно працювати. Можливо, вам вдасться зробити більше, ніж було заплановано.