Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на суботу, 30 липня

30.07.2022 08:00   -
Новини Україна: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 30.07.2022

День появи перших “сходів” проєктів, які були розпочаті раніше, – вони нарешті будуть приносити бажані результати.Будь-які – навіть дуже сміливі – починання уможливить енергія, якої з лишком вистачить на все. Головне, спрямовувати її в потрібне — продуктивне — русло, інакше вона вирветься назовні і змусить наламати дров. Повiдомляють “Харьковские известия”.

ОВЕН

Важливо дослухатися до сигналів, які сьогодні надсилатиме організм: не дуже добре самопочуття свідчитиме про те, що ви перепрацювали, а отже, треба шукати можливості для відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ

Чим сильніше ваші емоції будуть рватись назовні, тим важливіше їх стримувати, інакше згодом вам доведеться пошкодувати про те, що наговорили оточенню неприємних – і несправедливих – речей.

БЛИЗНЯТА

Обставини сьогодення відкриють вам очі на одного з ваших знайомих: найімовірніше, він зовсім не такий, яким здавався вам довгий час, але добре, що хоч би зараз ви дізналися про нього правду.

РАК

Зірки радять вам звертати увагу на знаки, які надсилатимуть вам вищі сили: навіть випадково почута на вулиці фраза може підказати вам, як чинити у важливій життєвій ситуації.

ЛЕВ

Критику, почуту цього дня, не варто сприймати близько до серця: найімовірніше, вона буде продиктована не об’єктивними, а суб’єктивними міркуваннями критикувальника – простіше кажучи, заздрістю.

ДIВА

Відчувши, що вас долають сумні думки, перейдіть на заняття, яке допоможе відволіктися — найкраще, якщо воно буде пов’язане з фізичними зусиллями: наприклад, влаштуйте в будинку прибирання.

ТЕРЕЗИ

Як би вам не хотілося присвятити день домашнім клопотам, відмовтеся від цієї ідеї, оскільки все падатиме з рук і бажаного результату – ідеального ладу – ви все одно не отримаєте.

СКОРПIОН

Незважаючи на тотальну зайнятість, знайдіть час не лише для роботи, а й для себе: зірки радять приділити увагу як зовнішності, так і душевному стану, побувши трохи на самоті.

СТРIЛЕЦЬ

Успіхом увінчаються будь-які справи, за які ви візьметеся цього дня, тому, щоб згодом не пошкодувати про втрачений шанс, сміливо ставте перед собою амбітні цілі.

КОЗОРIГ

Сімейне свято – навіть скромне, так би мовити, у дусі дня – зараз буде не на часі, тому обмежтеся зустріччю з близькими людьми та влаштуйте чаювання з задушевною бесідою.

ВОДОЛIЙ

Сон, який ви побачите цієї ночі, дасть відповідь на багато запитань, які ви давно – і марно – ставите собі: найголовніше, зробити з побаченого “кіно” правильні висновки, а потім діяти.

РИБИ

Займіться складанням плану на майбутнє: сьогодні вам вдасться відокремити справжні цілі від уявних, а заразом і розробити правильну та ефективну стратегію їхнього досягнення.