Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на суботу, 26 листопада

26.11.2022 08:00   -
Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 26.11.2022

День, коли треба діяти максимально активно та енергійно – моральних і фізичних сил вистачить на все. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Велика ймовірність того, що саме цього дня ви – правда, наразі лише неофіційно – отримаєте пропозицію обійняти нову посаду або перейти на нове місце роботи: візьміть час на роздуми.

ТЕЛЕЦЬ

Поміркуйте над тим, що ви можете зробити для того, щоб ваше харчування стало максимально здоровим і корисним: можливо, потрібно порадитися з дієтологом, який розробить для вас індивідуальну програму.

БЛИЗНЯТА

Зверніть увагу на сон, який насниться вам цієї ночі: він міститиме в собі підказку щодо того, кому з людей у вашому оточенні можна вірити, а від кого варто чекати на удар у спину.

РАК

Сьогодні не варто – за вкоріненою у представників знака звичкою – приймати як належне образи, яких завдають вам люди навколо: хоча б один раз дайте їм здачі – це одразу вирішить багато проблем.

ЛЕВ

Необхідно стримувати емоції, які від самого ранку рвуться назовні, інакше ви – з властивим вам королівським розмахом – можете влаштувати прочуханку своїм домашнім, яку вони вам не пробачать.

ДIВА

Вам зірки рекомендують провести день або хоча б першу його половину на самоті: їдкі зауваження, які ви в цей час відпускатимете щодо свого оточення, можуть призвести до серйозного конфлікту.

ТЕРЕЗИ

Необхідно відмовитися від фізичних навантажень: навіть незначні можуть завдати серйозної шкоди організму, тому заняття спортом і прибирання квартири треба перенести на інший час.

СКОРПIОН

Поганий настрій, який може стати вашим супутником на весь день, – не привід “кусати” тих, хто перебуває поруч: настрій досить швидко покращиться, а стосунки відновляться нескоро.

СТРIЛЕЦЬ

Чим би ви не планували сьогодні займатися, навіть якщо йтиметься лише про господарські турботи, складіть докладний план і чітко дотримуйтеся його – лише так ви встигнете зробити все необхідне.

КОЗОРIГ

Сьогодні ви можете бачити світ у похмурих тонах, тож і гумор у вас буде відповідного – чорного – кольору: чи варто дивуватися з того, що ваші жарти здадуться навколишнім образливими?

ВОДОЛIЙ

Нинішній день – добре, що він вихідний – ідеальний час для вивчення оголошень з вакансіями: ніщо не відволікатиме вас від читання, і ви, цілком можливо, знайдете оголошення, яке всерйоз вас зацікавить.

РИБИ

День сприятливий для відмови від шкідливих звичок, серед яких, зокрема, і нездорове харчування: спробуйте додати до меню лише корисні продукти – зірки впевнені, що вони вам сподобаються.