Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на суботу, 24 вересня

24.09.2022 08:08   -
Новини Україна: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24.09.2022

Події, які відбудуться в цей час, покажуть, яким – правильним чи хибним – шляхом він йде життєвою дорогою, а також дадуть зрозуміти, що необхідно в ньому виправити або підкоригувати. Варто також пам’ятати про те, що у цей день не можна піддаватися зневірі – у всьому потрібно шукати та знаходити хороше. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Не варто сваритися з оточуючими людьми, навіть якщо вони поводитимуться не найкращим чином: конфлікт, що розпочався цього дня, закріпиться у ваших стосунках надовго – вийти з нього вдасться нескоро.

ТЕЛЕЦЬ

Вам зірки радять провести день у спокої: постарайтеся – хоч це, можливо, і буде складно – ні з ким не суперечити та звертати увагу лише на приємні речі та моменти.

БЛИЗНЮКИ

Відволіктися від сумних думок, які можуть наринути в цей день, допоможуть домашні клопоти: час сприятливий для початку ремонту або проведення генерального прибирання, необхідність якого давно назріла.

РАК

Не дозволяйте собі дратівливість і гнів щодо оточуючих вас людей – під їх впливом ви ризикуєте наговорити зайвого, образивши тих, хто, швидше за все, ні в чому перед вами не винен.

ЛЕВ

У відносинах із коханою людиною можуть виникнути проблеми, які не вирішуються сварками та скандалами – лише любов’ю та терпінням, які, втім, необхідно виявляти один до одного завжди.

ДIВА

День сприятливий для зустрічі з друзями, особливо тими, з ким ви довго не бачилися: на душі після такої зустрічі виникне неймовірна легкість, яку ви не відчували вже давно.

ТЕРЕЗИ

Зірки сприятимуть справам, які так чи інакше пов’язані із землею: якщо у вас немає дачної ділянки, на якій саме час навести лад, подбайте хоча б про кімнатні квіти.

СКОРПIОН

Чим би ви не займалися, намагайтеся продумувати свої дії до найдрібніших деталей – спонтанність та імпровізації до добра вас сьогодні не доведуть, тому від них треба відмовитись.

СТРIЛЕЦЬ

День сприятливий для того, щоб порадувати себе тим, що зазвичай приносить вам задоволення: якщо не буде можливості вибратися до театру чи музею, присвятіть день своєму хобі, найкраще – рукоділля.

КОЗОРIГ

У жодному разі не дозволяйте собі непорядних вчинків чи негативних висловлювань щодо оточуючих людей, навіть якщо обставини наполегливо вас до них підштовхуватимуть.

ВОДОЛIЙ

Запас позитивної енергії, яка так необхідна вам у цей час, допоможе поповнити спілкування з природою: бажано виїхати за місто або прогулятися у найближчому парку.

РИБИ

Від поганих думок, які можуть долати вас у цей день, необхідно абстрагуватися: їхня “навала” – не більше ніж вплив Місяця, тому завтра від них не залишиться і сліду.