Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на суботу, 22 жовтня

22.10.2022 08:05   -
Новини Україна: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 22.10.2022

Велика ймовірність спокус і провокацій, яким необхідно протистояти, інакше можна потрапити в незручне, або навіть неприємне становище. Настрій протягом дня змінюватиметься кілька разів, що не найкраще позначиться на психологічному стані: утримати душевну рівновагу можна лише займаючись улюбленою справою і проводячи час в оточенні близьких людей. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Не варто нічого купувати: навіть якщо ви заздалегідь планували цього дня похід по магазинах, складаючи список необхідних придбань, перенесіть цей захід – краще зробіть прибирання у квартирі.

ТЕЛЕЦЬ

Навіть якщо вам дуже захочеться виговоритися, не варто відвертатися з людьми, яких ви погано знаєте – невідомо, як вони розпорядяться інформацією, яку ви їм довірите.

БЛИЗНЮКИ

Небажано симетрично відповідати на хамство, з яким ви сьогодні можете зіткнутися: не варто ставити себе на один рівень з неадекватними людьми – стримавшись, ви будете пишатися собою.

РАК

Припливом енергії, який ви відчуйте з самого ранку, необхідно розпорядитися грамотно та економно, інакше всі сили будуть витрачені в першу половину дня, а для другої нічого не залишиться.

ЛЕВ

День, коли гроші необхідно витрачати з великою обережністю – великий ризик витратити більше, ніж ви можете собі дозволити, і частину місяця, що залишилася, вам доведеться жити на голодному пайку.

ДIВА

Не варто вирушати в поїздки, навіть якщо це лише подорож одного дня: на шляху виникне маса перешкод, які зроблять пересуванням складним, а то й зовсім неможливим.

ТЕРЕЗИ

Необхідно знайти золоту середину між активною діяльністю та лінощами – як перше, так і друге абсолютно неприйнятно: найкраще для цього дня підійде хобі – ніяке інше заняття вас так не порадує.

СКОРПIОН

Не вступайте в суперечки з близькими людьми і тим більше не висловлюйте їм свою думку безапеляційно, як ви це зазвичай робите: якщо не хочете кривити душею і підлаштовуватися під їх переконання, краще промовчите.

СТРIЛЕЦЬ

Спілкуючись з друзями чи рідними, не вихваляйтеся своїми досягненнями: не всі вміють з легкістю погоджуватися з тим, що ні в чому не досягли успіху – не варто провокувати людей на негатив.

КОЗОРIГ

Чим би ви сьогодні не займалися, не відволікайтеся на порожні розмови, якими – як на зло! – відволікатимуть вас оточуючі: разом зі словами піде енергія, яку відпустили вам зірки на цей день.

ВОДОЛIЙ

Зірки застерігають вас від ризику, якого вас сьогодні може тягнути, як магнітом: бажаного результату досягти все одно не вдасться, а ось втратити гроші можна буде цілком.

РИБИ

Сьогодні посваритися з близькою людиною можна через будь-яку дрібницю, а от наслідки такого конфлікту можуть виявитися більш ніж серйозними, тому гострі кути цього дня, як ніколи, необхідно згладжувати.