Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 9 листопада

09.11.2022 07:01   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 9 листопада 2022 року

Астрологічний прогноз на 9 листопада 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

День сприятливий для того, щоб провести його з близькими людьми – коханою людиною чи літніми родичами, які потребують вашої уваги завжди, а сьогодні – особливо.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Найважливішою якістю, яку сьогодні необхідно продемонструвати людям навколо, є скромність – вона допоможе вам стати непомітними у натовпі, а отже, ви не потрапите під гарячу руку керівництва.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Енергію, якою наділять вас цього дня зірки, бажано витратити на побутові клопоти: навіть якщо ви нещодавно робили генеральне прибирання, в будинку буде чим зайнятися – чистоти й порядку багато не буває.

Рак (22 червня – 23 липня)

Знайти душевну рівновагу, яка вам необхідна в цей день, допоможе хобі: зайнявшись ним, ви втратите рахунок годин і хвилин, а отже, забудете про всі проблеми, які не дають вам спокою.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Зірки наполегливо рекомендують вам зробити те, чого ви дуже не любите – визнати помилки, зроблені у стосунках із близькою людиною: а якщо ви знайдете в собі сили вибачитися, то перевершите самі себе.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Робота в цей день не виправдає надій, які ви на неї покладаєте, тому не варто витрачати час і сили – краще відпочити: прогулятися парком або прочитати новий роман, про який всі говорять.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Перш ніж скласти план на день, визначтеся з тим, яка справа для вас справді важлива, а яка цілком може почекати: перелік робіт повинен починатися від першої і завершуватися останньою, а не навпаки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Якщо вам потрібно щось змінити в житті, найкращого часу вам не знайти: обставини сьогоднішнього дня дозволять вам виправити скоєні раніше помилки і, закривши стару сторінку життя, відкрити нову.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Більшу частину дня зірки радять вам провести на самоті: так ви ні з ким не посваритеся і, отже, не наживете собі нових ворогів – треба визнати, що через свою прямолінійність ви в цьому майстер.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

День бажано присвятити гармонізації навколишнього простору, і якщо у світовому масштабі вам це зробити не вдасться, то навести лад на робочому столі, в будинку та на дачній ділянці вам цілком до снаги.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Від фінансових справ будь-якого масштабу сьогодні бажано відмовитися – навіть поповнення телефонного рахунку може призвести до втрати коштів, які помилково підуть на інший номер, тож краще не ризикувати.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Зірки радять вам сьогодні позбутися речей, якими ви давно не користуєтеся: не секрет, що вони лише загромаджують простір і позбавляють вас цілющої енергії, яка необхідна для життя й роботи.