Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 8 березня

08.03.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 8 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 8 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Можна розпочинати роботу над проєктами, які були давно заплановані, але з якоїсь причини відкладені до довгої скриньки – тепер, схоже, сприятливий час для цього настав.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Під впливом сприятливих енергій дня ви можете втратити контроль над своїми емоціями, особливо якщо до вашого настрою “підключиться” алкоголь – намагайтеся не сказати і не зробити того, про що потім пошкодуєте.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Хвиля позитиву, яка підхопить вас від самого ранку, дозволить впоратися із запланованими справами швидко і з задоволенням, а час, що залишився, можна витратити на те, що приносить вам задоволення.

Рак (22 червня – 23 липня)

Навколишні через розкутість, яку вони відчують сьогодні, можуть бути надмірно відвертими – не варто використовувати їхню слабкість проти них самих, збережіть у таємниці все, що від них почули.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Зустріч із друзями – особливо якщо ви давно їх не бачили – не лише принесе масу позитивних емоцій, а й дасть, як то кажуть, інформацію для необхідних у професійному плані роздумів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Чим би ви сьогодні не займалися, спробуйте не нудьгувати – меланхолійний стан духу негативно позначиться як на поточних, так і на майбутніх справах: важко зробити щось хороше, коли на душі кішки шкрябають.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Незважаючи на велику кількість справ – як професійних, так і господарських, які вам необхідно зробити сьогодні, намагайтеся знайти час для відпочинку – обов’язково потрібно відновлювати сили.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

День сприятливий для розмови з людиною, стосунки з якою останнім часом стали катастрофічно псуватися: ви зможете пояснити їй, що трапилося – чому між вами пробігла чорна кішка.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Перепади настрою, які ви відчуватимете, не найкраще позначаться на роботі, яку ви виконуєте, тому потрібно або перенести справи на інший час, або зосередитися на позитиві.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

До спалахів негативу з боку оточення необхідно поставитися з розумінням – це не більше ніж вплив місячних енергій, тому не варто відповідати на агресію агресією – краще її проігнорувати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

У вас з’явиться шанс налагодити стосунки з людиною, яка може допомогти вам у роботі – намагайтеся не проґавити її, оскільки вона обіцяє вам небачені професійні перспективи.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Сьогодні вам не лише можна, а й потрібно розпочинати реалізацію важливого професійного проєкту, особливо якщо він так чи інакше пов’язаний із творчістю – він просто приречений на успіх.

ОСТАННІ НОВИНИ