Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 7 грудня

07.12.2022 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7 грудня 2022 року

Астрологічний прогноз на 7 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Час сприятливий для того, щоб із кращого боку презентувати себе перед керівництвом: можливо, через те, що несумлінні колеги часто приписують собі ваші заслуги, воно не знає про ваші таланти.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Життя надасть вам цього дня широкі можливості, але не робитиме вашу роботу за вас: хочете досягти успіху – працюйте за двох, як кажуть у таких випадках, “бийте лапками”, і перемога буде на вашому боці.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Не варто засмучуватися, дізнавшись, що хтось із вашого оточення вам заздрить: найімовірніше, таке негативне почуття означатиме лише одне: ви досягли рівня життя, про який інші можуть лише мріяти.

Рак (22 червня – 23 липня)

До завершення складного проєкту, над яким ви довго і наполегливо працювали, залишився один крок: піддавшись хвилинній слабкості та кинувши його на такій стадії, ви згодом собі цього не пробачите.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Намагайтеся не вплутуватися у сварку, на яку вас провокуватиме хтось зі знайомих чи колег: у “топці” скандалу ви “спалите” енергію, яка так необхідна вам для життя й роботи.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Перепади настрою, від яких ви можете страждати цього дня, заважатимуть вам не лише спілкуватися з людьми навколо, а й повноцінно працювати, тому бажано опанувати себе та зберігати спокій.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Розпочинаючи роботу над новою справою, необхідно завершити стару: роботу над двома проєктами одночасно ви однаково не потягнете, а відмовлятися від одного з них на користь іншого небажано.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Розуміючи, що ваше заповітне бажання нарешті виповнилося, не забудьте подякувати за нього вищим силам, інакше наступного разу вони добре подумають, чи варто робити вам добро.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Поставивши перед собою мету, сміливо йдіть до неї, незважаючи на жодні перешкоди: зірки створять всі умови для її досягнення, але й ви не лінуйтеся та зробіть все, що від вас залежить.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Енергії, яка необхідна для роботи, сьогодні не бракуватиме, головне, спрямувати її потужний потік у потрібне вам русло, бо інакше не ви керуватимете нею, а вона вами, затягуючи туди, куди ви не планували.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не найсприятливіший день для офіційного оформлення стосунків: одружившись сьогодні, ви дуже швидко зрозумієте, що погарячкували, а отже, доведеться міркувати над тим, як розлучитися без відчутних втрат.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День виключно вдалий для будь-яких переговорів – від ділових до особистих: співрозмовники, ким би вони не були, легко знайдуть з вами спільну мову і дадуть згоду на всі ваші пропозиції.