Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 5 жовтня

05.10.2022 08:00   -

Астрологічний прогноз на 5 жовтня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не найкращий час для фінансових операцій, навіть якщо вони не є особливо складними: будь-яка сплата – зокрема й комунальних платежів – може призвести до збитків.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Будь-яке спілкування – як ділової, так і особистої якості – виявиться сьогодні максимально успішним, тому на цей день можна призначати і переговори з партнерами, і романтичні побачення.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Потужний потік енергії, який зійде на вас зверху цього дня, не означає, що треба витратити всі сили одразу: витрачайте їх економно, щоб вистачило не на один день, а хоча б на два, а ще краще три.

Рак (22 червня – 23 липня)

Не варто відмовляти в допомозі іншим людям, але й про себе сьогодні забувати небажано: здорова частка егоїзму вам точно не зашкодить – навпаки, посилить самооцінку, яка останнім часом знизилася майже до нуля.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Не нервуйте через паузу, яка – з незалежних від вас обставин – може виникнути в цей час: подивіться на неї як на чудову можливість відпочити – найкраще зайнятися спортом.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Пам’ятайте, що найкращий спосіб захисту – напад: хоч би як склалися обставини, не займайте оборонну позицію: якщо ви впевнені у своїй правоті, сміливо йдіть у наступ.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Фінансові проєкти, започатковані цього дня, виявляться успішними лише в тому разі, якщо вони розраховані на тривалу перспективу – інакше і час, і кошти будуть витрачені намарно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Люди, які з’явилися у вашому житті після тривалої відсутності, не лише принесуть із собою приємні спогади, а й відіграють серйозну роль у кар’єрі, надавши необхідну протекцію.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Гонорари цього дня будуть прямо пропорційними кількості та якості витрачених зусиль, отже, висновок – не можна лінуватися та ухилятися від безпосередніх професійних обов’язків.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Фізичних навантажень представникам вашого знака сьогодні краще уникати: особливих досягнень у роботі чи спорті досягти не вдасться, а от сили підірвати можна буде легко.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Приховувати від людей навколо – і особливо від керівництва – свої таланти та здібності небажано завжди, але цього дня – особливо: навпаки, сьогодні їх необхідно продемонструвати в повному обсязі.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День, коли можна – і треба! – завершувати раніше розпочаті справи, а ось від роботи над новими проєктами краще відмовитися – вони, найімовірніше, не принесуть успіху, а часу і сил відберуть дуже багато.