Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 4 січня

04.01.2023 07:11   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 4 січня 2023 року

Астрологічний прогноз на 4 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Велика ймовірність конфліктів як на професійному, так і на побутовому ґрунті, які можуть призвести до небажаних наслідків у вигляді зіпсованих стосунків, тому важливо стримувати емоції.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Сьогодні вам доведеться дати остаточну відповідь на запитання, яке давно поставило перед вами життя: найімовірніше, ви вже прорахували всі можливі наслідки, тому можна – і потрібно – приймати рішення.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

День сприятливий для того, щоб виставити плоди свого хобі на судження людей навколо, особливо якщо воно пов’язане з творчістю: можливо, результати вашої праці вразять потенційного спонсора.

Рак (22 червня – 23 липня)

Несподівано у ваше життя може вторгнутися минуле, яке за минулий час не втратило свого значення, а навпаки – стало ще актуальнішим, ніж раніше: зробіть з нього правильні висновки.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Ситуація, в яку ви можете потрапити сьогодні, дасть неоднозначну відповідь щодо того, як із гідністю та вигодою вийти з обставин, що склалися у вашому житті останнім часом.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не дозволяйте давнім образам, які несподівано спливуть на поверхню, зіпсувати стосунки з близькою вам людиною: згадайте, що в колишньому конфлікті ви були винні не менше, ніж вона.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не починайте суперечку, навіть якщо будете на сто відсотків впевнені у своїй правоті: довести її вам однаково не вдасться – ваш опонент не прислухатиметься до голосу розуму, а ось нажити ворога зможете цілком.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Неприємні спогади можуть нахлинути раптово і зіпсувати вам настрій на весь день: намагайтеся не дати їм такого шансу – зосередьтеся на чомусь приємному, воно є в сьогоднішньому дні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Обираючи між минулим і майбутнім, зупиніться на другому: навіть якщо в тому, що ви пережили, є приємні миті, їх не вдасться повернути, тому робіть усе, щоб ваше майбутнє було ще щасливішим.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Знаки, які надсилатимуть вам сьогодні вищі сили, застережуть від дуже неприємної події, тому зверніть на них пильну увагу і зробіть так, як вони вам “радять”.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Обставини цього дня можуть вимагати від вас блискавичного рішення: прислухайтеся до того, що скаже внутрішній голос – перша думка, яка спаде на думку, виявиться правильною відповіддю на запитання.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День сприятливий для того, щоб знайти нову професійну нішу: оскільки колишня припинила бути актуальною і вже не приносить доходу, необхідно перелаштуватися – сьогодні ви отримаєте необхідні “ввідні”.