Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 3 серпня

03.08.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 3 серпня 2022 року

Астрологічний прогноз на 3 серпня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють «Харьковские известия».

Овен (21 березня – 20 квітня)

Пам’ятайте, що будь-яке слово сьогодні має матеріальну силу, тому будь-які висловлювання – особливо побажання – необхідно ретельно обмірковувати, щоб згодом про них не пошкодувати.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Відпочинок, якому зірки рекомендують присвятити пообідній час, має бути активним: це дозволить вам виплеснути негативну енергетику, залишивши для сім’ї та роботи лише позитивну.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Вам сьогодні – втім, як і завжди – необхідно стежити за тим, що кажеш: інакше можна пробовкатися, зробивши свою таємницю особистого характеру надбанням широкого загалу.

Рак (22 червня – 23 липня)

Охочих зробити вам зауваження сьогодні не бракуватиме, але звертати увагу треба лише на тих, хто відчуває стосовно вас позитивні емоції, слова інших пропускайте повз вуха.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Вдалим виявляться будь-які дії, спрямовані на пошуки нової роботи: можна переглядати сайти з вакансіями, розсилати резюме та проходити співбесіди – як результат, вам вдасться знайти саме те, що потрібно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будь-яку мету, яку ви сьогодні поставите перед собою, вдасться досягти легко і без зусиль, тому дуже важливо обрати її правильно, щоб згодом не отримати щось непотрібне.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сьогодні ви – завдяки красномовству, яким вас обдарували зірки – зможете переконати будь-кого, тож не варто витрачати таку рідкісну здатність на дрібні, незначні цілі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Час і енергію, які вищі сили відпустять вам сьогодні, не можна витрачати на дрібниці: обирайте лише справді важливі й важкодосяжні цілі – їх вдасться підкорити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сьогодні – втім, як і завжди – людям навколо треба казати лише правду, навіть якщо вона виявиться для них неприємною: вони зрозуміють, що на життєві обставини треба дивитися об’єктивно.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогодні можна вирушати в похід до кабінетів керівників і чиновників: зірки на небі стануть таким чином, що всі вони будуть налаштовані стосовно вас дуже дружньо.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Звертайте увагу на нові ідеї, про які розповідатимуть вам ваші колеги: цілком можливо, серед них трапиться дуже перспективна, особливо якщо ви доведете її до досконалості.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Сьогодні вам можна писати доповіді, презентувати нові проєкти та звітувати про свою роботу перед керівництвом: будь-який з цих видів діяльності виявиться напрочуд успішним.