Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 28 грудня

28.12.2022 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 грудня 2022 року

Астрологічний прогноз на 28 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Якщо вам необхідно зробити комусь із колег чи підлеглих важливе зауваження, кращого часу не знайти: людина не лише з увагою вислухає те, що ви їй скажете, а й знайде спосіб виправити становище.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Якщо вам потрібно чогось досягти від когось із вашого оточення, спочатку похваліть його і лише потім висловлюйте претензії: так вам вдасться досягти навіть більшого, ніж ви спочатку планували.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Уважно слухайте те, що казатимуть люди, які перебувають поруч із вами: випадкове застереження допоможе вам зрозуміти важливу річ, яку б ви ніколи не дізналися, поставивши пряме і конкретне запитання.

Рак (22 червня – 23 липня)

Відсутність взаєморозуміння у стосунках із близькою людиною можна усунути, просто відверто погоривши з нею: наявні проблеми, якщо їх озвучити, виявляться не такими вже й нерозв’язними.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Як би не складалася сьогодні життєва ситуація, не варто впадати в крайнощі: це не просто не допоможе вам вирішити наявні протиріччя, а й, навпаки, ще більше заплутає вас.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вільний від роботи час зірки рекомендують вам присвятити собі – точніше, своїй фізичній формі: сходіть до спортзали або на SPA-процедури, це сприятливо позначиться на вашому самопочутті та настрої.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Важливо звертати увагу на будь-яку деталь, з якою ви зіткнетеся у своїй професійній діяльності: дрібниць цього дня не буде – все матиме значення і може “вистрілити” будь-якої миті.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Дивацтва в поведінці близької людини цього дня матимуть серйозні причини, тому не ігноруйте, а проаналізуйте їх – найімовірніше, на вас чекає несподіване відкриття.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Важливо детально проаналізувати несподіваний дзвінок від старого знайомого: в його словах може бути зашифроване послання, яке він не схотів – чи побоявся – висловити прямо: зробіть із його слів правильні висновки.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не пропустіть шанс проявити себе перед начальством з найкращого боку: наприклад, запропонуйте своє вирішення проблеми, об яку “зламали зуби” інші співробітники – напевно, ви знаєте, як це зробити.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Якщо обставини вимагатимуть від вас швидкого вирішення проблеми, що раптово виникла, прислухайтеся до внутрішнього голосу: розум не встигне швидко сформулювати потрібні докази, а ось інтуїція не підведе.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Енергії цього дня виявиться в запасі не так багато, як вам би того хотілося, тому беріть у роботу найважливіші справи, а ті, що наразі не горять, відкладіть на потім – як кажуть, до найкращих часів.