"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 23 листопада

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 листопада 2022 року

Астрологічний прогноз на 23 листопада 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Намагайтеся не брати участі в суперечках, навіть якщо тема вас зацікавить чи схвилює: велика ймовірність того, що ви не зможете стримати емоції, а вони, як відомо, є не найкращим доказом правоти.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не варто “підганяти” організм, змушуючи його працювати за допомогою енергетичних напоїв або десятої за рахунком філіжанки кави: змиріться з тим, що енергія сьогодні слабка, і не ставте перед собою грандіозних цілей.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Представникам вашого знака сьогодні важливо утримуватися від негативних слів і думок: незабаром вони можуть матеріалізуватися, заподіявши комусь зло, а там і до прильоту енергетичного бумерангу недалеко.

Рак (22 червня – 23 липня)

Не варто братися до реалізації складних професійних проєктів: на вашому шляху може виявитися безліч перешкод, які важко визначити на перший – поверхневий погляд.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Конфлікти між близькими можуть серйозно ускладнити ваше життя, тож у ваших інтересах розвести їх у різні боки, як боксерів на рингу: знайдіть для кожного справу, якою вони займатимуться, доки не заспокояться.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

На критичні зауваження знайомих – і особливо незнайомих – вам людей реагувати категорично не рекомендується: до ваших реальних переваг і недоліків вони не мають жодного стосунку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Небажано навіть слухати плітки, якими будуть ділитися ваші колеги, а брати участь в інтригах та підкилимних іграх і зовсім неприпустимо: пам’ятайте, що вам із цими людьми доведеться працювати й надалі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Нервове напруження, яке може відчуватися від самого ранку, необхідно знімати за допомогою улюбленої справи, головне – знайти для неї час у своєму насиченому професійному графіку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сьогодні відпочивати потрібно, змінюючи рід діяльності: втомившись від розумової роботи, займіться фізичною – наприклад, вимийте в будинку підлогу та витріть пил, а, втомившись, поверніться до інтелектуальної праці.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Уникнути нервового зриву, який цього дня цілком імовірний у представників вашого знака, допоможе робота: зосередьтеся на ній, але так, щоб у вас не залишилося жодної вільної хвилини.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Слабкість, яку ви відчуєте від самого ранку, обумовлена втомою: останнім часом ви надто багато працювали, тому сьогодні вам варто знизити навантаження, а ще краще присвятити день відпочинку.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Небажано проводити ділові переговори: порозумітися з партнерами не вдасться, тому ймовірність запланованої внаслідок цього угоди доведеться взяти під великий сумнів.