Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 22 лютого

22.02.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 22 лютого 2023 року

Астрологічний прогноз на 22 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не дозволяйте нікому зробити вас байдужими, збиваючи з курсу на активні дії і позбавляючи ентузіазму: якщо ви збережете “бойовий” настрій, за день вам вдасться зробити те, на що раніше витрачався тиждень.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не дозволяйте собі висловлювань, які навіть теоретично можуть образити когось із ваших співрозмовників, інакше відновити стосунки, що зіпсувалися, буде складно, а то і взагалі неможливо.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Вашим девізом сьогодні має стати народна мудрість про користь раннього пробудження: запланувавши всі важливі справи на першу половину дня, ви все зробите дуже швидко й максимально результативно.

Рак (22 червня – 23 липня)

Не варто приховувати емоції – загнані глибоко всередину, вони можуть стати причиною серйозної депресії: покажіть оточенню, що ви можете бути чимось незадоволені – це буде корисно і для вас, і для них.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Для спалаху роздратування вам сьогодні буде достатньо найменшого приводу, і ви ризикуєте спалахнути, наче сірник: результат такої поведінки може виявитися непередбачуваним, тож бажано опанувати себе.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Спокуса пригадати людям у своєму оточенні всі їхні гріхи буде велика, але перш ніж пуститися берега, подумайте про те, чи готові ви вислухати претензії у відповідь – найімовірніше, ви цього не захочете.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

За найменшої можливості оволодіти новими знаннями чи вміннями поспішайте їх отримати: найближчим часом вони вам знадобляться в житті або роботі, і ви подякуєте собі за передбачливість.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вирішивши піжартувати з когось із друзів чи близьких, подумайте, чи не скривдите ви його: можливо, жарт, який здається особисто вам абсолютно невинним, справить на них жахливе враження.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Якщо ви сьогодні захочете бути щасливими, ніхто не зможе вам у цьому перешкодити: не звертайте уваги на провокації недоброзичливців, тоді “стріли”, які вони вирішать надіслати вам, одразу повернуться назад.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Енергія, якою сьогодні забезпечать вас зірки, має бути спрямована лише на творчі процеси – від руйнування, навіть якщо йдеться про стосунки, сьогодні необхідно відмовитися.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не варто й намагатися довести свою правоту тим, хто в ній сумнівається: по-перше, в цьому нема сенсу – вам однаково не вдасться досягти поставленої мети, а по-друге, навіщо витрачати час і сили на цю справу.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День сприятливий для вивчення документів, які вам необхідно буде підписати найближчим часом: тільки детально вивчивши їх, ви можете спокійно ставити під ними свою візу.

ОСТАННІ НОВИНИ