"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 22 березня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 22 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 22 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Будь-яка людина, що перебуває поруч, і близькі люди в цьому сенсі не виняток, викличе у вас серйозне роздратування, тому що менше ви сьогодні спілкуватиметеся з людьми, то краще – як для вас, так і для них.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Енергію, яка буквально вируватиме цього дня, необхідно спрямувати в мирне русло, інакше вона, вирвавшись з-під контролю, змусить представників вашого знака наробити дурниць.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Намагайтеся вгамувати дратівливість, яка може зіпсувати стосунки з кимось із близьких для вас людей – погодьтеся, настрій, від якого вже завтра не залишиться і сліду, цього не вартий.

Рак (22 червня – 23 липня)

До зустрічі з діловими партнерами потрібно ретельно підготуватися: на одній чарівності сьогодні виїхати не вдасться, необхідно мати в запасі переконливі факти, доводи й аргументи.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Не варто залишати свою домівку, навіть якщо йдеться лише про поїздку на заміську дачу, якщо в ній немає нагальної необхідності – потрібного результату з об’єктивних причин досягти не вдасться.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Якщо ви давно думали про зміну місця роботи, а то й своєї діяльності загалом, настав гарний час для реалізації цього бажання – є можливість переходу на нову посаду або до іншої фірми.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Хороша звістка, на яку ви давно чекаєте, позитивно відіб’ється не лише на вашому настрої, але й на самопочутті: після її отримання ви буквально зможете зрушити гори.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будь-яке ваше зауваження на адресу іншої людини може стати причиною її поганого настрою – аж до депресії, тому намагайтеся стримати себе і – хоча б за можливості – нікого не зачепити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Приплив енергії, який ви відчуєте пообіді, дозволить вам зробити все заплановане легше і швидше, ніж зазвичай, тому особливо важливі справи потрібно запланувати саме на цей час.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

День особливо успішний для працівників торгівлі, яким вдасться позбутися будь-якого – зокрема й залежаного – товару, та це не означає, що люди інших професій не можуть займатися купівлею та продажем.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не намагайтеся силоміць змусити свій організм працювати: якщо відчуєте втому, знайдіть час для відпочинку – відновивши сили, ви зможете все зробити набагато швидше і, що доволі важливо, якісніше.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Від зустрічей із друзями, навіть якщо ви давно з ними не бачилися, краще відмовитися: розмова, як кажуть у таких випадках, не залагодиться, а на ґрунті відмінності поглядів на життя ймовірна прикра сварка.

ОСТАННІ НОВИНИ