Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 22 березня

22.03.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 22 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 22 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Будь-яка людина, що перебуває поруч, і близькі люди в цьому сенсі не виняток, викличе у вас серйозне роздратування, тому що менше ви сьогодні спілкуватиметеся з людьми, то краще – як для вас, так і для них.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Енергію, яка буквально вируватиме цього дня, необхідно спрямувати в мирне русло, інакше вона, вирвавшись з-під контролю, змусить представників вашого знака наробити дурниць.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Намагайтеся вгамувати дратівливість, яка може зіпсувати стосунки з кимось із близьких для вас людей – погодьтеся, настрій, від якого вже завтра не залишиться і сліду, цього не вартий.

Рак (22 червня – 23 липня)

До зустрічі з діловими партнерами потрібно ретельно підготуватися: на одній чарівності сьогодні виїхати не вдасться, необхідно мати в запасі переконливі факти, доводи й аргументи.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Не варто залишати свою домівку, навіть якщо йдеться лише про поїздку на заміську дачу, якщо в ній немає нагальної необхідності – потрібного результату з об’єктивних причин досягти не вдасться.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Якщо ви давно думали про зміну місця роботи, а то й своєї діяльності загалом, настав гарний час для реалізації цього бажання – є можливість переходу на нову посаду або до іншої фірми.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Хороша звістка, на яку ви давно чекаєте, позитивно відіб’ється не лише на вашому настрої, але й на самопочутті: після її отримання ви буквально зможете зрушити гори.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будь-яке ваше зауваження на адресу іншої людини може стати причиною її поганого настрою – аж до депресії, тому намагайтеся стримати себе і – хоча б за можливості – нікого не зачепити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Приплив енергії, який ви відчуєте пообіді, дозволить вам зробити все заплановане легше і швидше, ніж зазвичай, тому особливо важливі справи потрібно запланувати саме на цей час.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

День особливо успішний для працівників торгівлі, яким вдасться позбутися будь-якого – зокрема й залежаного – товару, та це не означає, що люди інших професій не можуть займатися купівлею та продажем.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не намагайтеся силоміць змусити свій організм працювати: якщо відчуєте втому, знайдіть час для відпочинку – відновивши сили, ви зможете все зробити набагато швидше і, що доволі важливо, якісніше.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Від зустрічей із друзями, навіть якщо ви давно з ними не бачилися, краще відмовитися: розмова, як кажуть у таких випадках, не залагодиться, а на ґрунті відмінності поглядів на життя ймовірна прикра сварка.

ОСТАННІ НОВИНИ