Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 21 вересня

21.09.2022 08:00   -
Новини України: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 21 вересня 2022

Астрологічний прогноз на 21 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Неприємні зауваження, які ви сьогодні можете почути від когось із близьких, бажано пропустити повз вуха, а ще краще – взагалі не спілкуватися з тими, хто на них здатний.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не варто братися до справ, які вимагатимуть від вас великої кількості енергії: оскільки її запас поступово зменшуватиметься, краще займатися вирішенням питань, які не потребують багато вашої енергії.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

На роботі вам сьогодні краще триматися в тіні: бажаючи показати себе з кращого боку перед керівництвом, ви, найімовірніше, досягнете прямо протилежного результату.

Рак (22 червня – 23 липня)

Не дозволяйте собі не лише поганих слів, а й негативних думок на адресу людей у вашому оточенні: згодом ви – через тонкощі вашої натури – пошкодуєте про це, але не зможете нічого виправити.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Ділові зустрічі, навіть якщо вони були заплановані та призначені заздалегідь, краще перенести на інший час – сьогодні вам навряд чи вдасться порозумітися зі своїми партнерами.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Необхідно звернути увагу на сон, який насниться цієї ночі: в ньому підсвідомість дасть вам важливу підказку щодо того, як вчинити в життєвій ситуації, що склалася.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зірки настійно рекомендують вам гармонізувати навколишній простір, навівши в ньому лад – можна провести генеральне прибирання в будинку або розібрати і розсортувати документи.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У будь-якій суперечці чи конфлікті правда буде на вашому боці, тож можете сміливо заступатися за людей, яких, на вашу думку, несправедливо образили – вам вдасться їх захистити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Настав час взятися до справи, яку ви, боячись не впоратися, весь час відкладали на потім: сьогодні вам вистачить і сил – як моральних, так і фізичних – і впевненості в собі.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогодні вам бажано якнайменше говорити і якнайбільше слухати: лише в такому разі вдасться не зробити серйозної помилки, образивши когось із близьких вам людей.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Лінь та апатія, які можуть здолати вас у середині робочого дня, навряд чи сприятимуть професійній продуктивності, тому в цей час краще відпочити та набратися сил на майбутнє.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Сьогодні вам необхідно бути вкрай обережними у фінансових питаннях – насамперед не брати і не давати грошей у борг – як у першому, так і в другому випадку можуть виникнути труднощі з їхнім поверненням.