"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 17 квітня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 17 квітня 2024 року

Астрологічний прогноз на 17 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

До професійної пропозиції, яка може надійти вам у цей час, необхідно поставитися з усією серйозністю: найімовірніше, вона виявиться тим, на яку ви довго чекали, – не пропустіть успіх.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Секрет гарного настрою цього дня простий, як ніколи: потрібно вибрати справу, яка приносить максимум приємних емоцій, і незважаючи на будній день, коли належить “горіти” на роботі, присвятити їй час.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Емоційні “гойдалки”, до яких сьогодні буде схильна ваша психіка, зроблять складним до виконання будь-які професійні завдання, тому – якщо буде можливість – сьогодні краще відпочити.

Рак (22 червня – 23 липня)

Зірки не рекомендують представникам вашого знака відповідати агресією на агресію: на цьому ви згодом – через незлобивість характеру – обов’язково програєте, тож у суперечку краще не вплутуватися.

Лев (24 липня – 23 серпня)

До пропозицій хорошого заробітку, для якого не потрібно нічого робити, необхідно поставитися з обережністю: найімовірніше, вони виходитимуть від шахраїв, мета яких – поживитися вашими заощадженнями.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Можливо, вам здасться, що сили, які дозволяють закінчити професійний проєкт, вичерпалися, проте це не так: замість того, щоб кинути роботу над ним, потрібно дочекатися другого дихання.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не варто зазіхати на роль мирового судді в конфлікті двох близьких вам людей: одній з них ви гарантовано не догодите, а отже, з друга вона може раптово перетворитися на ворога – краще не втручайтеся.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не беріть близько до серця критику, яку може висловити на вашу адресу хтось з вашого оточення: це всього лише їхнє бачення ситуації – до реальності воно не має жодного стосунку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Представникам вашого знака варто пам’ятати: щоб виграти в лотерею, необхідно хоча б купити лотерейний квиток – отримати бажаний результат можна, лише почавши активно діяти.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто триматися за стосунки, які давно себе вичерпали: їхня важка енергетика заважає вам не лише знайти нове кохання, але й обтяжує решту життєвих сфер – відпустіть їх.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Енергію, яка переповнюватиме вас сьогодні, необхідно спрямувати в мирне русло, точніше – на важливу професійну чи господарську роботу, яку вдасться швидко закінчити.

Риби (20 лютого – 20 березня)

До думки рідних людей – особливо тих, хто старший за вас – сьогодні, втім, як і завжди, необхідно виявити максимум поваги, навіть якщо ви будете з нею категорично не згодні: вони мають на неї право.

ОСТАННІ НОВИНИ