Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 15 березня

15.03.2023 07:01   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 15 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 15 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто розпочинати реалізацію нових – важливих – проєктів: сьогодні не лише не вдасться просунутися вперед, але й існує безліч шансів зіпсувати всю справу, що навряд чи входить у ваші плани.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Намагайтеся уникнути агресивної реакції на слова і вчинки людей, що вас оточують: конфлікти, які спалахнуть внаслідок цього, не потрібні ні вам, ні другій стороні.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Необхідно звертати увагу на знаки, які сьогодні надсилатиме Всесвіт: вони підкажуть вам, як вчинити в нинішній – професійній чи життєвій – ситуації.

Рак (22 червня – 23 липня)

З грошима сьогодні необхідно поводитися обережно – особливо небажано давати їх у борг: з їх поверненням можуть виникнути проблеми, тож краще не ризикувати.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Припустившись помилки, знайдіть у собі мужність визнати її, не перекладайте провину на інших: правда однаково відкриється, і з честю вийти із ситуації в такому разі буде набагато складніше, ніж зараз.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Велика ймовірність харчових отруєнь, тому важливо стежити за якістю і – особливо – свіжістю продуктів, що вживаються в їжу, не допускаючи навіть незначного їх прострочення.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День, коли категорично небажано втручатися в чужі конфлікти: навіть властивий вам від природи дар дипломатії не допоможе дотриматися нейтралітету – вас можуть звинуватити у всіх гріхах.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будь-яку критику сьогодні бажано залишати поза увагою: конструктивних пропозицій від тих, хто вирішить зробити вам зауваження, ви однаково не дочекаєтеся, а знижувати самооцінку не має сенсу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Пропозиція професійної якості, яку ви можете сьогодні отримати, не принесе кар’єрних проривів, але дасть змогу непогано заробити, тож не варто її втрачати.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не поспішайте виконувати роботу, яку несподівано дасть вам сьогодні керівництво: протягом дня воно може передумати, тому вам буде шкода сил і часу, витрачених даремно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Поганий настрій, який може «накрити» вас цього дня, негативно позначиться як на професійних справах, так і на подіях в особистому житті – сварка з близькою людиною, що виникла на порожньому місці, затягнеться надовго.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Сьогодні вашої допомоги потребуватимуть друзі, яким обов’язково потрібно її надати, тоді й вони – у разі потреби – не залишать вас без своєї підтримки та участі.

ОСТАННІ НОВИНИ