Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 12 жовтня

12.10.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 12 жовтня 2022 року

Астрологічний прогноз на 12 жовтня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ділові переговори, призначені на цей день, бажано провести у неформальній обстановці – так би мовити, “без краваток”: зайвий офіціоз не сприятиме порозумінню між партнерами.

Телець (21 квітня – 21 травня)

День несприятливий для фізичної активності – насамперед занять спортом: замість звичного припливу сил ви, найімовірніше, відчуєте втому, роздратування та апатію.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

З емоційними “гойдалками”, які випробовуватимуть вас на міцність цього дня, можна і потрібно боротися: намагайтеся зосередитися на хорошому і не сприймати негатив близько до серця.

Рак (22 червня – 23 липня)

Навіть якщо у вас – як вам може здатися – з’явиться привід для поганого настрою, не дозволяйте йому посилитися і довести вас до депресії: шукайте хороше у дрібницях – це найкращий спосіб відновити мир у душі.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Зірки рекомендують вам присвятити другу половину дня відпочинку, але за однієї умови: він має бути активним, тож перед безглуздим лежанням на дивані варто надати перевагу заняттям спортом.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Проблема у стосунках із близькою людиною, яка вже досить довго псувала вам настрій, несподівано вирішиться начебто само собою: все налагодиться, ніби й не існувало напруження.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Благодійність, звісно, справа добра, та займаючись нею, бажано пам’ятати і про свої інтереси: якщо ви про себе не подбаєте – ніхто про вас не подбає, тому уважно розставляйте пріоритети.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Чим би ви не займалися цього дня, пам’ятайте про просте, але важливе правило, яке має стати вашим девізом: “хочеш зробити добре – зроби сам”, і нікому не доручайте реалізацію важливих для вас справ.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Головна навичка цього дня – вміння контролювати свої емоції і, як наслідок, вчинки, інакше вже завтра ви шкодуватимете про те, що сказали чи зробили, але відмотати “кіно” назад не зможете.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки дають вам цього дня “добро” на реалізацію нового серйозного проєкту: будь-які справи, роботу над якими ви розпочнете сьогодні, виявляться буквально приречені на успіх, тож не втрачайте часу, а дійте.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День сприятливий як для освідчень у коханні, так і для пропозицій руки й серця: не варто вірити тим, хто в ці часи не підходить для того, щоб влаштовувати особисте життя.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Перш ніж скласти план на день, включивши до нього безліч пунктів, спочатку зважте свої сили: буде прикро, якщо в розпал робочого дня ви несподівано відчуєте, що вам банально не вистачає “запалу”.