Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 1 лютого

01.02.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 1 лютого 2023 року

Астрологічний прогноз на 1 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Жалість сьогодні можна виявляти до всіх, окрім самих себе: це почуття може позбавити вас волі до перемоги і, як наслідок, відібрати сили, необхідні для того, щоб досягти поставленої мети.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Жалість сьогодні можна виявляти до всіх, окрім самих себе: це почуття може позбавити вас волі до перемоги і, як наслідок, відібрати сили, необхідні для того, щоб досягти поставленої мети.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Отримавши прохання про допомогу від незнайомої вам людини, переконайтеся в тому, що вона дійсно її потребує, а не використовує вашу доброту і щедрість з відверто корисливою метою.

Рак (22 червня – 23 липня)

Не варто очікувати миттєвого результату від зроблених вами сьогодні добрих справ – найімовірніше, його не буде, та це не означає, що можна від них відмовитися: свого часу ви отримаєте винагороду за це.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Спалахи гніву, які можуть супроводжувати вас протягом усього дня – це просто вплив місячної доби, вже завтра ви знову станете максимально доброзичливимий толерантними.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Велика ймовірність сварки з рідними вам людьми, тому – за найменшої можливості – від зустрічі та спілкування з ними сьогодні краще відмовитися, якщо ж її не уникнути, треба якомога менше говорити.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День сприятливий для аналізу вчинків, скоєних останнім часом, і не лише професійної, але й особистої властивості: якщо вчасно їх виправити, негативних наслідків вони не матимуть.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Навколишні будуть налаштовані стосовно вас максимально доброзичливо, і цим фактором варто скористатися, щоб помиритися з людиною, яку ви – навмисно чи без умислу – образили.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зверніть увагу на тих, хто живе з вами поруч: можливо, вони потребують допомоги, надати яку цілком вам до снаги – використовуйте всі доступні вам можливості, щоб полегшити їхнє існування.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

День, коли треба думати не про роботу, а про відпочинок: усіх справ, як відомо, не переробиш, фізичні й моральні сили не безмежні, тому важливо знаходити час для їх відновлення.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Всесвіт сьогодні може надсилати вам сигнали, на які неодмінно потрібно звертати увагу: випадково почуті слова, якщо їх правильно інтерпретувати, можуть визначити ваше життя на роки вперед.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Напруженість сьогоднішнього дня може призвести до нервового зриву із серйозними наслідками, тому бажано знаходити розслаблення в усьому – від наведення ладу у справах і документах до займання своїм хобі.

ОСТАННІ НОВИНИ