Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 6 лютого

06.02.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 лютого 2023 року

Астрологічний прогноз на 6 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Велика ймовірність захворіти, підхопивши небезпечну інфекцію, але, як відомо, береженого Бог береже, тож цілком достатньо уникати місць масового скупчення людей та остерігатися переохолодження.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Якщо у вашому оточенні є людина, стосунки з якою напружені вже доволі тривалий час, скористайтеся нинішнім днем для примирення: вона сприйме ваші вибачення доброзичливо.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Перепади настрою, які можуть позбавити вас спокою цього дня, жодним чином не пов’язані з обставинами, що склалися у вашому житті: вони – не більше ніж вплив місячних енергій, який вже завтра минеться.

Рак (22 червня – 23 липня)

Представникам знака, які пов’язали себе з творчими професіями, зірки наполегливо рекомендують розпочинати реалізацію нових проєктів – їх завершення принесе своїм творцям і гроші, і славу.

Лев (24 липня – 23 серпня)

День – чи хоча б пів дня – бажано провести з близькими людьми, передусім родичами – як близькими, так і далекими: обмін позитивною енергією сприятливо позначиться на вашому настрої.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Нудьга, яка може накрити вас від самого ранку, чудово лікується улюбленою справою, якій потрібно присвятити хоча б кілька годин на день: неймовірно, але факт: ви відчуєте себе відпочилими.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не варто витрачати час на справи, які, вочевидь, не принесуть вам нічого – ні грошей, ні популярності, ні задоволення: придумайте пристойний привід, під яким можна від них відмовитися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Кішки, що шкребуть на душі, – не привід відмовитися від свята, яке ви давно планували: звісно, через реалії, в яких ми живемо, воно, незважаючи на свою скромність, виявиться для вас дуже важливим.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Навіть якщо ваше оточення буде – навмисне чи випадково – провокувати вас на негативні реакції, не давайте емоціям взяти над вами гору: розлютившись, ви можете сказати або зробити те, про що згодом пошкодуєте.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Представники вашого знака, як люди стримані, рідко дозволяють собі розслаблятися, але сьогодні, вчинивши так, це може зіграти з вами злий жарт, про що ви згодом скажете: “Остапа понесло”.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

У подіях нинішнього дня, як у краплі води, відобразяться ваші майбутні стосунки з близькою людиною: вдале побачення символізуватиме тривалий і щасливий союз, а сварка – швидке розставання.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Якщо вам потрібно підписати важливий договір або укласти довготривалу та перспективну угоду, кращого часу, ніж сьогодні, годі й шукати: будь-які фінансові операції, здійснені в цей час, виявляться вдалими.

ОСТАННІ НОВИНИ