Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 6 березня

06.03.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 6 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Найголовніше для представників знака – не звертати уваги на провокації, в яких сьогодні не буде нестачі: зірвавшись, ви здатні наговорити своєму оточенню те, про що згодом пошкодуєте.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Спокуси, яких вам сьогодні необхідно уникати, сипатимуться, наче з рога: вас запрошуватимуть на заходи, які не минають без алкогольних напоїв – знайдіть у собі сили відмовитися від них.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Представники вашого знака опиняться під владою емоційних гойдалок, які вас “хитатимуть”, переводячи від роздратування та агресії до умиротворення й любові – бажано зупинитися на останньому стані.

Рак (22 червня – 23 липня)

Побачивши, що сварка з близькою людиною виходить за межі мирної дискусії і вводить вас у стан серйозного конфлікту, зупиніться, а ще краще – зробіть крок назад, це дозволить вам зберегти стосунки.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Не лише самі не вступайте в конфлікти, а й утримуйте від цього людей, які вас оточують – вашого авторитету цілком вистачить для цього, а вони згодом будуть вдячні вам за миротворчу діяльність.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Намагайтеся не кидати на півдорозі роботу, навіть якщо вона здасться вам безперспективною: насправді це не так, тому не варто робити різких рухів, щоб потім не пошкодувати про втрачені можливості.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

З професійного боку сьогодні вкрай важливо розставити пріоритети та діяти планомірно, просуваючись від важливого до другорядного та від простого до складного.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто налаштовуватися на роботу – користі від неї сьогодні однаково не буде, тому потрібно приділити час справам, які зазвичай відсуваються на другий план – наприклад, наведенню ладу в оселі та документах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

В жодному разі не дозволяйте втягнути себе в конфлікт, особливо якщо ваші інтереси не мають до нього жодного стосунку – негатив, який, як результат, може на вас зійти, вам зовсім не потрібен.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Відволіктися від негативних енергій дня представникам вашого знака допоможе робота: виконуючи її, намагайтеся не відволікатися на зовнішні – дратівливі – фактори, і день мине відносно мирно та спокійно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не варто мститися людині, яка чимось вас образила: висока ймовірність, що життя зробить це за вас, а ви зможете отримати задоволення від того, як витончено й невимушено воно це зробить.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Відмовтеся від будь-яких проєктів, які так чи інакше пов’язані з фінансами: енергії нинішнього дня не сприятимуть прибутку – найімовірніше, ви отримаєте збиток, тож краще не ризикувати.

ОСТАННІ НОВИНИ