Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 5 вересня

05.09.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 вересня 2022 року

Астрологічний прогноз на 5 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто звертати уваги на людей, які – хто підсвідомо, а хто й усвідомлено – захочуть зіпсувати супутній вам зранку гарний настрій: поверніть їм їхній власний негатив.

Телець (21 квітня – 21 травня)

День сприятливий для спілкування з начальством: тим, хто давно мріє про нову посаду чи хоче попросити підвищення заробітної плати, не варто упускати такий вдалий для переговорів час.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Не варто довіряти малознайомим людям, навіть якщо вони матимуть максимально переконливий вигляд: наімовірніше, вони виявляться шахраями, мета яких – шляхом ошуканства вивідати у вас важливі відомості.

Рак (22 червня – 23 липня)

Цього дня пощастить лише тим із вас, хто від самого ранку налаштує себе на позитив: негативні думки, слова та вчинки будуть віддаляти те, що може з вами сьогодні статися.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Несподівано у вас утворюється енна кількість вільного часу, яку зірки наполегливо радять присвятити близьким людям – насамперед сім’ї: останнім часом вона бачить вас дуже рідко.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ухвалюючи важливе рішення — якщо, звичайно, виникне така необхідність, — потрібно ретельно і скрупульозно зважити всі за і проти, інакше можна буде зробити прикру помилку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Якщо хтось із отоення звернеться до вас за порадою, намагайтеся максимально точно і, що важливо, чесно та відповідально відповісти на поставлене вам запитання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

У взаєминах із коханою людиною намагайтеся не заганяти проблему, що виникла, всередину — це може ускладнити їх і віддалити вас одне від одного: постарайтеся обговорити ситуацію, що склалася — це піде на користь.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто переживати через нездужання, яке ви можете відчути цього дня: найімовірніше, воно буде пов’язане з перевтомою, тому боротися з ним необхідно за допомогою відпочинку.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Бажання робити хороші справи, які ви можете відчути сьогодні, принесе користь не тільки тим, кого ви вирішили облагодіювати, але й вам самим: добро дуже швидко повернеться назад.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День сприятливий для вирішення проблеми, яка досі здавалася вам непереборною: сьогодні ви будете вражені, усвідомивши, як легко та просто можна знайти відповідь на ваше запитання.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День, незважаючи на те, що він випадає на понеділок, бажано провести вдома, якщо ж такої можливості у вас не буде, намагайтеся бодай якнайшвидше повернутися туди ввечері – отримайте приємний сюрприз.