Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 5 лютого

05.02.2024 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 лютого 2024 року

Астрологічний прогноз на 5 лютого 2024 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Чим би ви сьогодні не займалися, головне – не поспішати, інакше ризикуєте наробити купу помилок, через які все, що ви зробили сьогодні, вже завтра доведеться переробляти.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Можливо, близька людина викличе у вас гострий напад невдоволення, але навіть у цьому разі не варто намагатися її переробити, оскільки успіху в цьому сенсі досягти однаково не вдасться – краще почніть із себе.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Незважаючи на ваш потяг до подорожей, сьогодні вам необхідно відмовитися від поїздок будь-якої якості – як особистої, так і професійної; найімовірніше, вони виявляться невдалими, тому краще залишитися вдома.

Рак (22 червня – 23 липня)

Будьте обережні з образами: затаївши зло на когось з оточення, ви можете – навіть подумки – побажати цій людині неприємності, які – за законом бумеранга – повернуться до вас.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Отримати відповідь на важливе питання, яке давно не вдається вирішити, можна буде уві сні: головне, правильно витлумачити символи, які ви в ньому побачите, а це може виявитися непростим.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Нинішній день – чи хоч би його частину – бажано присвятити своєму хобі: можливо, вам не вдасться створити справжній шедевр, зате ви зможете зарядитися оптимізмом, а це вже чимало.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Активні професійні дії сьогодні для вас такі ж небезпечні, як і бездіяльність: працювати необхідно, не поспішаючи, водночас на серйозні проєкти краще не зазіхати – успіхом вони не увінчаються.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Необхідно уникати бажання повчати когось життю: по-перше, ви не можете бути впевнені в тому, що ваша думка правильно, а по-друге, співрозмовник може відреагувати на ваші повчання неадекватно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Від зустрічей із родичами, особливо якщо у вас є невирішені – суперечливі – питання, сьогодні краще відмовитися: врегулювати конфлікт не вдасться – навпаки, є ризик вивести його на більш серйозний рівень.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

День, коли бажано згадати про те, що всі справи не переробиш, і, незважаючи на понеділок, присвятити час відпочинку; якщо ж байдикувати не захочеться, займіться наведенням ладу в будинку.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День, коли сварка з найсерйознішими наслідками може виникнути з будь-якої дрібниці, тому необхідно обмірковувати кожне своє слово – втім, бажано робити це завжди.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Працювати сьогодні потрібно в режимі “лайт”: сил – як фізичних, так і моральних – буде небагато, тому ви ризикуєте дуже швидко видихнутися, а на відновлення знадобиться набагато більше часу, ніж зазвичай.

ОСТАННІ НОВИНИ