Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 29 травня

29.05.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 травня 2023 року

Астрологічний прогноз на 29 травня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Якщо до закінчення важливого проєкту, яким ви займалися останнім часом, залишилося зовсім небагато, потрібно зібрати всі свої сили і зробити останній – вирішальний – ривок.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Сили, якими ви володієте зараз, необхідно витрачати з розумом: не хапайтеся за всі справи одразу – обирайте найважливіші і займайтеся лише ними, так вашої енергії вистачить на все.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Представникам вашого знака потрібно уникати будь-яких змін, особливо якщо вони залежать саме від вас: будь-які пертурбації в цей час призведуть до негативних наслідків, тому краще від них відмовитися.

Рак (22 червня – 23 липня)

День сприятливий для закупів, особливо якщо ви давно їх планували і придивлялися до асортименту в магазинах та в інтернеті: придбана сьогодні річ виявиться якісною і довго служитиме.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Події сьогоднішнього дня дадуть вам можливість по-новому поглянути на людину, яку ви раніше не помічали: зроблене вами відкриття виявиться не лише корисним, але і приємним з усіх боків.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День надзвичайно сприятливий для спілкування з керівництвом: сьогодні воно буде доброзичливо налаштоване і уважно поставиться до будь-яких ваших пропозицій – від отримання нової ідеї до підвищення зарплати.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Велика ймовірність того, що хтось із близьких друзів попросить вас виступити мировим суддею у його конфлікті з іншою людиною: спробуйте під будь-яким приводом відмовитися від цієї місії.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Мир у родині – одна з найбільших цінностей для представників вашого знака, тому необхідно цінувати його та уникати порожніх сварок і з’ясування стосунків, які не призведуть ні до чого, крім конфлікту.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

День дасть багату поживу для роздумів про ваше життя: несподівано з очей наче спаде полуда і ви чітко побачите, що робите неправильно, а заразом зрозумієте, як виправити становище.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Вам сьогодні доведеться часто міняти плани, що у представників такого консервативного знака не може не викликати роздратування, але з обставинами не посперечаєшся – краще до них пристосуватися.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Справу, розпочату напередодні, необхідно довести до логічного кінця, інакше вона так і залишиться незавершеною, а отже, заважатиме просуванню – і завершенню – нових проєктів.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День, незважаючи на його будній статус, сприятливий для того, щоб зайнятися своєю зовнішністю: найімовірніше, ви – з поважних причин – давно не приділяли їй уваги, тому із задоволенням доглядатимете за себою.

ОСТАННІ НОВИНИ