"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 28 листопада

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 листопада 2022 року

Астрологічний прогноз на 28 листопада 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сьогодні представники знака можуть стати жертвою свого перфекціонізму: не варто намагатися досягти ідеалу і щось доводити начальству – побережіть сили і нерви. Хоча енергія і буде бити через край, потрібно тільки вчасно направляти її в потрібне русло.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Спілкування з людьми сьогодні навряд чи принесе задоволення: люди будуть потраплятися не дуже приємні. З цим треба просто змиритися і не звертати уваги на всяких неприємних особистостей.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Головний ворог для представників знака сьогодні – їхні власна заздрість. Вона може підштовхнути на необдумані витрати, які згодом обернутися самоїдством і почуттям роздратування.

Рак (22 червня – 23 липня)

Щоб день не пройшов у безперспективній гонитві за всім і відразу – варто з самого ранку чітко визначитися з пріоритетами, і вже на цій основі будувати свої плани. Інакше вечір доведеться присвятити самокритиці та жалю про марно проведені вихідні.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Поганий день для рішень фінансових і судових питань: не варто зараз затівати скандали і звертатися до суду.

А ось у чому представникам знака буде везти, так це у справах амурних.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Сьогодні не можна піддаватися ревнощам. Боротися з нею потрібно всіма доступними засобами: можна переключитися на генеральне прибирання або, наприклад, сходити за покупками.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Для представників знака це конфліктний день. Тому надлишки внутрішньої енергії краще направити на щось мирне і творче – на зарядку, прибирання, готування чогось смачненького для себе коханого.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сьогодні представників знака може відвідати відмінна, але на перший погляд надмірно ризикована ідея. Не варто відразу від неї відмовлятися: справа пахне великими грошима, і ці гроші варті ризику.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Хороший результативний день. Тому не варто витрачати його енергетику на щось дрібне – краще нарешті завершити один із трудомістких проектів або вирішити своє наболівше питання, що давно не дає спокою.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогодні представникам знака захочеться з кимось позмагатися, щось довести оточуючим. Якщо мова не йде про азартні ігри – то не варто гасити такі пориви: результати вас порадують.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Любовний гороскоп попереджає Водолія про неприємності: сьогодні вам можуть дати привід для ревнощів. Але якщо піддатися цьому почуттю – то нічим хорошим це не закінчиться.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Відмінний день для творчості і відпочинку. Але займатися варто лише тим, до чого лежить душа. Тоді і день пройде плідно і в радість.