Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 27 березня

27.03.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 27 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 27 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

У відповіді на будь-яке запитання головним – і вирішальним – має стати голос інтуїції, яка сьогодні перевершить сама себе: вона зможе знайти правильне рішення там, де гальмуватимуть розум і логіка.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Проєкти, розпочаті цього дня, обіцяють швидко принести очікуваний результат, причому як моральної – як задоволене самолюбство, так і матеріальної – як вагомі дивіденди – властивості.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

День надасть небачені досі професійні можливості – необхідно докласти зусиль для того, щоб їх не проґавити, адже про це дуже скоро доведеться пошкодувати.

Рак (22 червня – 23 липня)

Незважаючи на бажання побути на самоті, не можна ігнорувати дзвінки і листи, які надходитимуть вам у цей час: вони можуть містити важливу професійну або особисту інформацію.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Займаючись своєю – сяйливою – персоною, не можна забувати про те, що поруч перебувають люди, які теж потребують вашої уваги – наприклад, діти або батьки, з якими важливо поспілкуватися саме сьогодні.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У вас з’явиться гарний шанс розпочати життя з чистого аркуша. Головне, не забути вибачитися перед тими, кого незаслужено образили – старі моральні борги весь час тягтимуть вас назад.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Тим, хто давно прагне змінити життя на краще, варто скористатися шансом, який надасть сьогоднішній день, – він може започаткувати цілий перелік приємних змін.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Виявити проблему, яка вам заважає, і докорінно виправити ситуацію можна буде лише в разі чесної розмови з собою: поставлені собі запитання та чесні відповіді на них підкажуть правильне рішення.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ваш рух до майбутнього гальмують спогади про минуле та пов’язані з ними жалощі – час знайти спосіб забути про минуле, оскільки його вже не повернути, і почати жити сьогоднішнім – щасливим – днем.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

День, коли робота не дасть потрібних результатів, тому і зосереджуватися на ній не варто: краще, якщо вже зовсім нема спокою, навести лад на робочому столі, а час, що звільнився, присвятити догляду за собою.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Хорошою прикметою цього дня вважаються зміни, навіть якщо вони будуть незначними – можна, наприклад, переставити меблі або повісити “весняні” штори, і життя заграє новими фарбами.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Спілкуючись з оточенням, використовуйте свою вроджену здатність викручуватися, оминаючи гострі кути – так вам вдасться уникнути нікому не потрібної сварки, яка у протилежному разі могла б зруйнувати стосунки.

ОСТАННІ НОВИНИ