Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 21 листопада

21.11.2022 07:10   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 21 листопада 2022 року

Астрологічний прогноз на 21 листопада 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сьогодні небажано розпочинати роботу над новими проєктами та підписувати документи, в яких йдеться про чималі грошові суми: великий ризик помилки, тож варто зачекати хоча б кілька днів.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Потужну енергію, яку виділять вам зірки цього дня, не варто витрачати на вирішення незначних питань, хоч би якої властивості вони були: братися потрібно лише до серйозних і довготривалих проєктів.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Не реагуйте на провокації, які сьогодні не шкодуватимуть для вас недоброзичливці: нехай вони самі “варяться” у своєму негативі – пам’ятайте, що до вас він не має жодного стосунку.

Рак (22 червня – 23 липня)

Намагайтеся зробити так, щоб ваші помисли сьогодні були лише добрими і максимально корисними: все, що сьогодні спаде вам на думку, згодом стане реальністю – подбайте про те, щоб вона була позитивною.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Незважаючи на те, що на календарі понеділок, який вважається стартом професійних проєктів, не поспішайте здійснювати подвиги – на вирішення серйозних питань навряд чи чекає успіх, тому зосередьтеся на рутині.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Люди, які негативно налаштовані щодо вас, не зможуть приховати своїх щирих намірів, тому вам легко вдасться їх викрити: чи варто казати, що їх треба вивести за межі кола свого спілкування?

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День, коли категорично не можна хвилюватися, навіть якщо привід для негативних емоцій здасться вам вагомим: вони можуть підштовхнути вас до дій, за які вам може бути соромно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

День, коли можна – і потрібно – будувати плани на майбутнє, причому як у професійному, так і в особистому плані: вам вдасться вибрати саме ті цілі, які можна буде блискуче втілити в життя.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зверніть особливу увагу на знаки, які вищі сили надсилатимуть вам сьогодні: зазвичай ви ними нехтуєте, але сьогодні вони підкажуть вам, як із вигодою для себе вийти з обставин, що склалися.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогодні вас може підвести здоров’я: особливої уваги вимагатиме самопочуття тих представників вашого знака, які страждають на хронічні захворювання – їм треба тримати під рукою свої ліки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Заплануйте на сьогоднішній день візит до родичів – особливо це стосується батьків: можливо, вам варто – нарешті! – познайомити їх із людиною, яку ви називаєте своєю другою половинкою.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Велика небезпека витратити сили, приплив яких ви відчуєте сьогодні, на вирішення рутинних і другорядних питань: якщо серйозні цілі не передбачаються, акумулюйте енергію для наступних днів.