Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 20 лютого

20.02.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 20 лютого 2023 року

Астрологічний прогноз на 20 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

На роботі небажано відволікатися на спілкування телефоном та порожні – не пов’язані з основною діяльністю – розмови з колегами, тому вам важко буде зосередитися на виконуваних обов’язках.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Вибираючи між розумовою та фізичною працею, необхідно буде зупинитися на першій – у ній сьогодні вдасться досягти грандіозних успіхів, які дозволять просунутися вгору кар’єрними сходами.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Відповідаючи на будь-яке запитання, яке цього дня поставить перед вами життя, прислухайтеся не до доводів розуму, який навряд чи грамотно оцінить ситуацію, що склалася, а до інтуїції – вона не підведе.

Рак (22 червня – 23 липня)

Як би вас не вмовляли сьогодні підписати важливий документ – наприклад, кредитний договір або звіт, відмовтеся під пристойним приводом і перенесіть цей процес хоча б на завтрашній день.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Зірки радять вам зайнятися улюбленою справою – подбати про зовнішній вигляд, який ви останнім часом добряче занедбали: сьогоднішній день ідеально підходить для відвідування магазинів і салону краси.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ухвалюючи важливе – життєве чи професійне – рішення, орієнтуйтеся виключно на своє уявлення про те, який вигляд має мати правильний результат, і не слухайте чужих порад.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День сприятливий для переговорів будь-якої якості – як ділової, так і особистої, в будь-якому разі вдасться досягти взаєморозуміння і, як наслідок, важливих довгострокових домовленостей.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Максимального спокою, перебувати в якому вам рекомендують сьогодні зірки, можна буде досягти, відмовившись від спілкування з оточенням, навіть якщо йтиметься про найближчих людей.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Поява старого знайомого, з яким ви давно не спілкувалися, призначена для того, щоб виправити якусь ситуацію у вашому житті, тож необхідно поставитися до нього максимально уважно.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

День сприятливий для того, щоб відкласти убік роботу і трохи побалувати себе – наприклад, сходити в кіно, прийняти ванну з лавандою або просто почитати й полежати на дивані – тут кому що більше подобається.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

До претензій, які ви можете сьогодні почути від близьких людей, необхідно поставитися з розумінням – навряд чи вони думають те, про що говорять, найімовірніше, їхні слова зумовлені дратівливістю.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День несприятливий для зустрічей із друзями – замість веселощів, які не завжди доречні в наш час, вони можуть принести суперечки і, як наслідок, сварки, які на тривалий час зіпсують ваші добрі стосунки.

ОСТАННІ НОВИНИ