Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 20 березня

20.03.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 20 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 20 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сьогодні треба бути готовими до того, що будь-яке добро чи зло, зроблене раніше, обов’язково повернеться до вас бумерангом: це дасть змогу підбити підсумки своїх стосунків із людьми.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Може здатися, що події цього дня є приводом для переживань, але дуже швидко стане зрозумілим, що вони, незважаючи на перше враження, мають не негативний, а позитивний відтінок.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Плануючи сьогоднішній день, потрібно поставити на чільне місце справи, які допоможуть значно просунутися в професійному плані, і лише той час, що залишився від роботи, можна присвятити своєму хобі.

Рак (22 червня – 23 липня)

Цього дня небажано відволікатися від основного виду діяльності, вирішуючи питання, які можуть почекати, – вони просто “з’їдять” час, якого сьогодні не так вже й багато.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Сьогодні неможливо зробити надто багато добрих справ: вони будуть необхідні людям, які їх потребують, вам же згодом віддячить за них саме життя.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Спілкуючись із людьми – навіть дуже неприємними – зі свого оточення, намагайтеся не грубити і не підвищувати на них голос: наслідки – на жаль – можуть виявитися непередбачуваними.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сьогодні ви на власному досвіді переконаєтеся в тому, що руйнувати старе значно легше, ніж будувати нове, але подумайте, чи варто це робити – повернути втрачене, найімовірніше, вже не вдасться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Від негативних емоцій, які можуть накрити вас від самого ранку, необхідно позбуватися всіма можливими способами – конструктиву від них однаково не буде, а ось нервозність вам забезпечена.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Нудьга й песимізм, які можуть визначати ваш настрій цього дня, не всесильні: перемістивши увагу на щось приємне – наприклад, на витвори мистецтва, – ви виявите, що вони кудись поділися.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

День сприятливий лише для тих фінансових операцій, які заздалегідь і ретельно готувалися, від спонтанних дій у такому серйозному питанні краще відмовитися – надто великий ризик збитків.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Сьогодні особливо важливо не дозволяти собі грубих слів і різких висловлювань на адресу свого оточення: вони можуть мати надто довге відлуння, яке загострить стосунки з близькими – й не дуже – людьми.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Ризик далеко не завжди є шляхетною справою – наприклад, сьогодні він може виявитися небезпечним: необхідно відмовитися від спонтанних і непродуманих дій, особливо фінансового характеру.

ОСТАННІ НОВИНИ