Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 19 грудня

19.12.2022 07:09   -

Астрологічний прогноз на 19 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Провокаторів, які хотітимуть вивести вас на неконтрольовані емоційні реакції, сьогодні буде достатньо – виявіть стриманість, не давайте їм можливості “підживитися” вашою енергією.

Телець (21 квітня – 21 травня)

За найменшої нагоди приділіть час внутрішній роботі над помилками: пригадайте все, що ви зробили останнім часом, і проаналізуйте кожну свою дію – висновки в майбутньому вам знадобляться.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Незважаючи на те, що ви, як вам може здатися, знайдете геніальне рішення поставленого перед вами керівництвом завдання, не поспішайте викладати його на загальний огляд – сьогодні з натовпу колег краще не виділятися.

Рак (22 червня – 23 липня)

Позичати гроші – звісно, якщо виникне така необхідність – сьогодні можна, а ось давати їх у борг зірки не рекомендують: велика ймовірність того, що ви вже ніколи більше їх не побачите.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Не найсприятливіший час для того, щоб братися до складних і відповідальних справ, навіть якщо керівництво наполягатиме на тому, щоб ви зробили це негайно – почекайте хоча б до завтра.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Представникам вашого знака сьогодні небажано байдикувати: вигадайте для себе будь-яку справу – найкраще, якщо це буде ваше хобі, але не сидіть, склавши руки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День ідеально вдалий для наведення ладу, причому не тільки й не стільки вдома, скільки на роботі: необхідно перебрати документи – як паперові, так і цифрові – і викинути ті, що загромаджують простір.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Тим представникам знака, яким потрібна допомога з оформленням документів, сьогодні можна сміливо вирушати на прийом до чиновницьких кабінетів: їхнє питання вирішиться швидко і без зволікань.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Від будь-яких важливих зустрічей – як ділового, так і особистого характеру – сьогодні краще відмовитися: згоди зі співрозмовниками однаково досягти не вдасться, тому не варто марнувати час і моральні сили.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

День, коли ініціатива може бути покараною: підказавши керівництву, як вирішити важливе професійне питання, ви, найімовірніше, і будете призначені головним виконавцем, хочете ви того чи ні.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

З апатією, яка може охопити вас ближче до обіду, необхідно боротися всіма доступними вам способами: чому вам, наприклад, не напроситися в гості до кращої подруги, щоб щиро поговорити.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Найкращим відпочинком для вас сьогодні стане зміна діяльності: стомитеся від інтелектуальної праці, переходьте до фізичної, а потім – навпаки: так день мине легко та майже непомітно.