Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 17 жовтня

17.10.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 17 жовтня 2022 року

Астрологічний прогноз на 17 жовтня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

По моральну підтримку сьогодні треба звертатися до друзів: з ними можна буде поговорити на будь-які теми, згадати кумедні події зі спільного минулого, а заразом і отримати слушну пораду.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Під час вирішення важливого професійного завдання зосередьтеся на фактах, які люб’язно надасть вам підсвідомість: ви обов’язково згадаєте, яким чином вже відповідали на подібне запитання.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Не дозволяйте людям, які вас оточують, сісти вам на голову і звісити ноги – особливо це стосується колег, але й близькі люди сьогодні навряд чи будуть соромитися, обтяжуючи вас своїми проблемами.

Рак (22 червня – 23 липня)

Знайти відповідь на важливе запитання вдасться лише тим, хто правильно його сформулює, інакше доведеться блукати від однієї версії його вирішення до іншої, але всі вони виявляться однаково безнадійними.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Про що б не попросила вас близька людина – друг чи знайомий, намагайтеся не відмовляти їй у допомозі: можливо, в її долі треба буде взяти участь матеріально, а можливо, й морально.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не варто нікому брехати, навіть якщо вас до цього примушуватимуть обставини: обман дуже швидко вийде назовні, а ви надовго – а, можливо, й назавжди – розпрощаєтеся зі своєю репутацією.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Стосунки з близькою людиною можуть вийти на новий рівень: наприклад, ті, хто давно – але, на жаль, без бажаного результату – зустрічаються, можуть розраховувати на довгоочікувану пропозицію руки й серця.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ставши володарем чужої таємниці, не поспішайте розповідати про неї іншим людям, навіть якщо вам здаватиметься, що вона тягне на повноцінну сенсацію – як результат, ви можете втрапити в неприємну історію.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Однією з найбільш затребуваних якостей для людей вашого знака сьогодні стане щедрість: що більше ви віддасте, то вагомішою буде віддача: вищі сили вміють бути вдячними.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Зайва балакучість ще нікого не доводила до добра – вам варто сьогодні пам’ятати про цю нехитру істину: менше кажіть, якщо, звісно, не хочете, щоб ваші секрети дізналися всі навколо.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Від важливих справ сьогодні бажано відмовитися, а щоб не втрачати дорогоцінний час, займіться наведенням ладу в робочих паперах – останнім часом ви неабияк закинули документацію.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Небажано гальмувати на шляху до важливої професійної мети: вам може здатися, що дорога до неї нескінченна, а насправді залишилося зробити лише кілька кроків, щоправда, вони вимагатимуть зусиль.