"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 10 жовтня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 жовтня 2022 року

Астрологічний прогноз на 10 жовтня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Будьте максимально уважними до людей, які вас оточують: велика ймовірність того, що одна з них сьогодні вас дуже здивує – найімовірніше, він виявиться зовсім не такою, якою ви звикли його вважати.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Особливої уваги сьогодні вимагатимуть діти: щоб вони не потрапили під чужий – найімовірніше, недобрий вплив, необхідно стежити за тим, як вони проводять час: куди ходять, із ким зустрічаються.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Не піддавайтеся лінощам, які долатимуть вас від самого ранку: можливо, змусити себе діяти з підвищеним ентузіазмом вам і не вдасться, але хоча б зайнятися рутинною роботою можна і потрібно.

Рак (22 червня – 23 липня)

Найкращим заняттям для вас сьогодні має стати благодійність: вона відверне вас від сумних думок, які можуть долати вас у цей час: допомога іншим – чудова можливість зрозуміти, що їм гірше, ніж вам.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Поставивши перед собою важливу професійну мету, йдіть до неї, не відволікаючись на другорядні справи, в іншому разі, підбиваючи підсумки дня, ви зрозумієте, що не встигли зробити зовсім нічого.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Від порад оточення, навіть якщо йдеться про людей, яким ви довіряєте цілком і повністю, сьогодні необхідно відмовитись: візьміть відповідальність за важливе рішення на себе, тоді й шкодувати не доведеться.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День не принесе особливих досягнень у професійному плані – на них у вас просто не вистачить сил, тому займіться тим, до чого зазвичай не доходять руки – наприклад, наведіть лад у документах.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вирушити сьогодні на шопінг — не найкраща ідея: вас може зрадити ваш смак, в результаті чого ви станете володарем речей, на які в інший час і не поглянули, так що оминайте магазини.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Будьте уважні до зауважень, які зробить вам сьогодні хтось із близьких людей: у їхніх словах буде зерно істини – він краще за вас бачить і розуміє, що саме у вашій поведінці обов’язково потрібно виправити.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Негативну енергетику, яка “накриє” вас від самого ранку, необхідно направити в мирне русло — на вирішення професійних завдань, інакше день можна буде вважати даремно прожитим.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Подолати численні спокуси цього дня допоможе сили волі, якщо ж ви її не задієте, не дивуйтесь тому, що згодом дуже довго лаятимете себе за скоєні помилки.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День, коли особливо важливо стежити за тим, що і кому ви кажете: необережне слово, висловлене на адресу важливої для вас людини, може запустити цілий ланцюжок неприємних подій.