Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 9 грудня

09.12.2022 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 9 грудня 2022 року

Астрологічний прогноз на 9 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Можуть нагадати про себе старі проблеми, які – незважаючи на давність – нікуди не поділися: сьогодні обставини сприятимуть їхньому вирішенню, тож не варто втрачати такий вдалий шанс.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Головні якості характеру, які вам сьогодні необхідно продемонструвати – це скромність і стриманість: не беріть на себе багато, не виділяйтеся на тлі колег – зайва увага вам ні до чого.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

День сприятливий для наведення ладу в навколишньому просторі – у квартирі, будинку чи на дачній ділянці, якщо така є: ця робота допоможе виплеснути надлишок енергії та позбавить негативу.

Рак (22 червня – 23 липня)

Можна – і потрібно – позбавлятися непотрібних речей: бажано передати колегам справи, які зависли і ніяк не хочуть зрушити з місця, і віддати одяг, який ви вже не одягнете.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Визнавати свої помилки складно – особливо представникам вашого знака, але необхідно, якщо ви, звісно, хочете виправити наявний стан справ, а надалі – уникнути таких помилок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Сьогодні можна сміливо вирушати в будь-яку поїздку – як спонтанну, так і заздалегідь сплановану: обставини для неї складуться найсприятливішим чином – все мине максимально вдало.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Антична мудрість про те, що у здоровому тілі – здоровий дух, буде актуальна як ніколи: настрій безпосередньо залежатиме від самопочуття, тому подбайте про нього – особливо це стосується харчування.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Якщо ви давно збиралися оформити стосунки з близькою людиною, найкращого часу вам не знайти: шлюби, укладені цього дня, зазвичай є щасливими та тривалими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Необхідно зробити все для того, щоб у стосунках із коханою людиною панували мир і лад: конфлікт може стати поганою прикметою – він свідчитиме про те, що у вашій родині не все гаразд.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

За першої ж нагоди вирушайте на природу: навіть такої – загалом, не наймальовничішої – пори року її цілюща енергія забезпечить вам оптимістичний погляд на світ.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Знаки, які сьогодні посилатиме вам доля, дадуть підказку щодо того, як вчинити в життєвій ситуації, що склалася – без них ви навряд чи знайдете вірний вихід із неї.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Сьогодні – як, втім, і будь-якого іншого дня – важливо дотримуватися почуття міри у всьому, починаючи з розпорядження власними фінансами і закінчуючи харчуванням: надмірності в жодному разі не підуть вам на користь.