Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 5 січня

05.01.2024 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 січня 2024 року

Астрологічний прогноз на 5 січня 2024 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не дозволяйте собі поганих вчинків і злих думок – лише так вам вдасться убезпечити себе від негативу з боку людей навколо, які в цей час можуть бути вкрай неадекватними.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не варто спілкуватися з незнайомими людьми, навіть якщо вам треба буде по роботі: невідомо, чого можна від них очікувати – як у моральному, так і у фізичному плані, тож краще не ризикувати.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Романтичне побачення, навіть якщо його було призначено заздалегідь, краще перенести на інший час: будь-який – найменший – привід може призвести до серйозного конфлікту аж до самого розставання.

Рак (22 червня – 23 липня)

Втома, яку ви можете відчути цього дня, як не дивно, “лікується” роботою: правда, вона має бути не звичайною, а улюбленою – хобі, як завжди, позбавить вас негативних емоцій.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Велика сума грошей, яка цього дня опиниться у вашому розпорядженні, призначена для важливого придбання, яке ви давно плануєте – не варто витрачати її на дрібниці.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будьте уважні до знаків, які можуть буквально переслідувати вас цього дня: найімовірніше, таким чином вас попередять про можливі серйозні життєві зміни.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Будь-яка сьогоднішня суперечка стане не процесом, у якому народжується істина, а марною тратою часу: довести свою правоту вам однаково не вдасться, а безцільність розмови зіпсує настрій.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто зосереджуватись на поганих спогадах, які можуть наполегливо лізти в голову: на щастя, вони залишилися в минулому, а те, як складеться ваше життя зараз, залежить лише від вас.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Небажано спілкуватися з рідними та близькими людьми: велика ймовірність серйозної сварки, яку не так просто нівелюватиме, а її наслідки можуть виявитися воістину руйнівними для стосунків.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не йдіть на поводі у людей, які спробують вмовити вас зробити вчинок, який здається вам неетичним: аргумент “усі так роблять” відкиньте одразу – навряд чи ви зможете таким чином заспокоїти своє сумління.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Претензії, які сьогодні може висловити вам близький друг, найімовірніше, матимуть підстави, тому замисліться над його словами – робота над собою піде вам лише на користь.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Кращий спосіб не виказати чужу таємницю – взагалі не знати її, та якщо вже вас утаємничили в обставини чужого особистого життя, намагайтеся не патякати з цього приводу – зрештою, це не ваш секрет.

ОСТАННІ НОВИНИ