Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 30 вересня

30.09.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 30 вересня 2022 року

Астрологічний прогноз на 30 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

День сприятливий для того, щоб вибачитися перед людиною, яку ви – навмисне чи мимоволі – образили: найкраще зробити це у невимушеній обстановці – наприклад, за столиком у кафе.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Енергії сьогодні у вас буде не так багато, як вам би того хотілося, тому трудомісткі справи – як фізичні, так і інтелектуальні – краще не розпочинати, сил на них все одно не вистачить.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Не варто сумніватися у своїх професійних якостях, навіть якщо місячні енергії сьогодні підштовхуватимуть вас до цього: просто працюйте, а результати роботи покажуть, що ви у своїй справі кращі за багатьох.

Рак (22 червня – 23 липня)

Небажано брати нічого чужого, починаючи від грошей і закінчуючи брендовим одягом та взуттям, яке вам запропонують “поносити”: велика ймовірність того, що ви не зможете повернути позичене.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Зірки не рекомендують вам приймати важливі рішення – як особистої, так і професійної властивості: найімовірніше, вони виявляться помилковими, а звинувачувати в події ви зможете лише себе.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Якщо вам знадобиться слушна порада, зверніться по неї до близьких людей – у них точно не буде особистої зацікавленості у вашій справі, тому вони виявлять максимальну об’єктивність і не помиляться.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День одкровень, коли тим із вас, хто ще не зрозумів, у чому полягає ваше призначення, стане зрозумілим, чим ви повинні займатися в житті, а там можна буде поступово переходити до нової професії.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зірки рекомендують вам звертати увагу на знаки, які надсилатиме Всесвіт: серед них може бути важлива порада щодо того, як вчинити в ситуації, що склалася.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Найкраще, що ви можете сьогодні зробити – це не поспішати і не хапатися за всі справи одразу: вашим козирем стане неквапливість і вибірковість – ці якості зроблять день максимально успішним.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто звертати увагу на негаразди у стосунках із коханою людиною: це тимчасові труднощі, які скоро минуть, а висновок про відсутність порозуміння – абсолютно хибний.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День зірки рекомендують присвятити роботі, а вечір – коханій людині: романтичне побачення пройде на підйомі і закінчиться приємним сюрпризом, до того ж неважливо, подбаєте про нього ви чи вона.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Зірки застерігають вас від спілкування з неадекватними людьми, які сьогодні зустрічатимуться вам досить часто: результатом може стати зіпсований настрій – щонайменше, на весь день.