Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 30 грудня

30.12.2022 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 30 грудня 2022 року

Астрологічний прогноз на 30 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

День бажано присвятити собі, очистившись перед настанням нового календарного року – як у моральному, так і у фізичному сенсі: необхідно визнати свої провини та сходити до лазні чи сауни.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Якою б складною не була робота, яку вам потрібно буде сьогодні виконати, ви можете сподіватися на дієву допомогу з боку колег або друзів – питання вдасться “закрити” легко і швидко.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Зустріч із людиною з минулого не матиме особливого смислового навантаження – вам просто вдасться відверто поговорити та згадати приємні моменти, які ви колись пережили разом.

Рак (22 червня – 23 липня)

Вигідна кар’єрна і – як наслідок – фінансова пропозиція, яку ви можете отримати цього дня, стане для вас своєрідним подарунком “під ялинку”: не проґавте шанс досягти професійних висот.

Лев (24 липня – 23 серпня)

У стосунках із коханою людиною варто – хоча б на сьогоднішній день – припинити показувати свою самостійність і незалежність: їй буде важливо – і приємно – дізнатися, що вона багато для вас означає.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зірки радять вам подумати про те, що заважає вам – причому як у житті, так і у професійній діяльності – рухатися вперед: причини невдач стануть помітними для вас, як на долоні, а отже, виправити їх буде легко.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зірки радять вам подумати про те, що у своєму житті ви б хотіли змінити: можливо, саме сьогодні можна зробити перший крок на цьому шляху – в такому разі успіх не забариться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відчувши, що вам хочеться зробити комусь уїдливе зауваження, подумайте про те, як перевести його в жарт: людина, якої воно стосуватиметься, зрозуміє, чим ви незадоволені, але водночас не образиться, що важливо для всіх.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вирішивши помиритися із близькою людиною – коханою чи другом – намагайтеся не нагадувати, чому ви посварилися: так ви не налагодите стосунки, а виведете конфлікт на новий рівень.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Робота сьогодні навряд чи буде успішною, оскільки може гальмуватися з різних причин, тож не варто особливо розраховувати на те, що вдасться досягти в ній серйозних висот, отже, краще відпочити.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Дізнавшись про те, що хтось із вашого оточення зробить – як вам здасться – ганебний вчинок, не поспішайте його за це засуджувати: ви не знаєте всіх деталей того, що сталося, а отже, можете помилитися.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Вирушаючи до магазину по новорічні подарунки, керуйтеся принципом розумної економії: пам’ятайте, що витратити можна все, але теперішні часи не сприяють бездумному марнотратству.