Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 26 серпня

26.08.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 26 серпня 2022 року

Астрологічний прогноз на 26 серпня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Найкращий спосіб провести день у тиші та спокої – зосередитися на робочих питаннях і не відволікатися від них, доки не вдасться все довести до ладу, а там уже й відпочивати час прийде.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Котів, що скребуть на душі, не варто вгамувати за допомогою алкогольних напоїв – так можна зробити тільки гірше, краще подивитися хорошу комедію або перечитати “Одруження Фігаро” Бомарше.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Не варто реагувати на випади та провокації недоброзичливців: їхнє завдання вивести вас із себе і “підживитися” вашою енергією, ваше – не дати їм у цьому сенсі жодного шансу.

Рак (22 червня – 23 липня)

Складні професійні справи краще відкласти — підводне каміння, про яке ви навіть не підозрюєте, можуть зіпсувати всю справу — краще зосередитися на рутині, без якої не можна обійтися.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Найкращий спосіб припинити можливі чвари між членами вашої родини – зайняти їх домашніми справами, до того ж зробити так, щоб вони – зрозуміло, наскільки це можливо – не перетиналися один з одним.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не можна приймати близько до серця зауваження незнайомих людей, зроблені ними в натовпі або в коментарях під вашим постом на сторінці соціальної мережі: вони мають право на свою думку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Бажано захистити себе від зайвого спілкування, навіть якщо воно відбувається опосередковано, за допомогою телефона або месенджера – згодом ви можете пошкодувати про витрачений час.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Тримати себе в руках сьогодні важливо, як ніколи – підвищена емоційність загрожує нервовим зривом, що не тільки відіб’ється на душевному стані, а й розсмоктує з близькими людьми.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Початок нових проєктів краще відкласти на кілька днів, поки ж необхідно підготувати для них “плацдарм” — закінчити всі справи, що зависли, звільнивши місце для нових.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Сплеск емоцій, який ви можете випробувати в цей час, не варто демонструвати оточенню, але й заганяти всередину теж не слід: можна випустити пару, побивши на самоті подушку.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День несприятливий для активних та рішучих дій, його краще провести в тиші та спокої, займаючись рутинними справами, до яких в інші часи не доходять руки.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Зірки говорять про необхідність обережного поводження з грошима: від покупок, особливо в інтернет-магазинах, краще відмовитись – вони можуть опинитися із прихованим браком, який виявиться не одразу.