"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 25 листопада

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 25 листопада 2022 року

Астрологічний прогноз на 25 листопада 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Будьте обережні у висловлюваннях: будь-яке слово, яке ви скажете, не подумавши про те, як воно відгукнеться у сприйнятті іншої людини, може стати причиною серйозного та довготривалого конфлікту.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Енергії у вас, на відміну від представників інших знаків, буде багато, але витрачати її необхідно розумно – лише на ті справи, які справді важливі, і тим більше – не на скандали.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Не сперечайтеся з близькими людьми через дрібниці: якщо те, що видається вам проблемою, насправді нею не є, не варто витрачати на з’ясування стосунків час і сили – як свої, так і чужі.

Рак (22 червня – 23 липня)

Відмовтеся – хоча б на сьогодні – від своєї улюбленої тактики “крок вперед і два назад”: поставивши собі мету, йдіть до неї, незважаючи на жодні перешкоди – від вашого натиску вони зникнуть самі собою.

Лев (24 липня – 23 серпня)

День сприятливий для закупівель – особливо це стосується великої побутової техніки: придбані сьогодні речі виявляться відмінної якості, тому служитимуть вам довго і без будь-яких нарікань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Якщо в житті щось іде не так, не шукайте винних – почніть із себе: найімовірніше, якийсь ваш вчинок, зроблений у недавньому минулому, запустив ланцюгову реакцію, яка призвела до нинішнього стану справ.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Звернувшись по допомогу до свого оточення, не діліться з ним своїми планами на майбутнє: велика ймовірність того, що хтось захоче досягти мети, яку ви поставили перед собою, раніше за вас – і йому це вдасться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Енергію, володарем якої ви станете сьогодні, потрібно спрямувати на роботу, а не на з’ясування стосунків з людьми у своєму оточенні: вогонь сварки, яка розпочалася цього дня, дуже важко буде загасити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Чим більше задоволення ви сьогодні отримаєте від життя, тим краще, причому не лише для вас, а й для тих, хто знаходиться поруч, тож намагайтеся ні в чому собі не відмовляти – насолоджуйтеся життям максимально.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Дайте шанс людині, з якою ви деякий час тому розлучилися майже ворогами, виправити ситуацію: цілком можливо, що вона усвідомила свою помилку і щиро хоче замиритися.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Від активних дій представникам вашого знака сьогодні краще відмовитися – бажаного результату вони однаково не принесуть, тож навіщо витрачати час і сили даремно – краще відпочити.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Від зустрічей із друзями та романтичних побачень цього дня краще відмовитися: відсутність порозуміння призведе до сварки, яка насправді не потрібна нікому – ні вам, ні близьким і коханим людям.