Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 24 лютого

24.02.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 лютого 2023 року

Астрологічний прогноз на 24 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Запорукою успіху в будь-якій сфері діяльності сьогодні – втім, як і завжди – стане впевненість у собі, свої силах і здібностях, без них вам сьогодні не вдасться навіть вдало сходити до магазину по хліб.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Запорукою успіху в будь-якій сфері діяльності сьогодні – втім, як і завжди – стане впевненість у собі, свої силах і здібностях, без них вам сьогодні не вдасться навіть вдало сходити до магазину по хліб.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Емоційний вибух, який назріватиме весь день, негативно позначиться на вашій репутації, тому докладіть максимум зусиль для того, щоб утримати себе в рамках пристойності.

Рак (22 червня – 23 липня)

Якщо ви давно мали намір поговорити з керівництвом про підвищення заробітної плати, кращого часу вам не знайти: навіть найсуворіший начальник охоче піде вам назустріч і задовольнить вимоги.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Опинившись у ситуації, яка здасться вам неоднозначною, не варто робити поспішних висновків: мине зовсім небагато часу і те, що ви вважаєте негативом, на ваш превеликий подив виявиться позитивом.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відчувши втому, ви захочете кинути справу, якою займаєтеся, вважаючи, що саме вона стала причиною погіршення самопочуття, і дуже швидко про це пошкодуєте – до її завершення залишилося зовсім небагато.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День сприятливий для рішучих кроків – як у професійній діяльності, так і в особистому житті, тому відмовтеся від властивих вам коливань і зробіть крок уперед.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Подія, що сталася сьогодні, незважаючи на її начебто очевидну малозначність, згодом відіграє важливу роль у вашому житті, тож варто поставитися до неї з максимально можливою увагою.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Згадайте про літніх родичів, яких ви, напевно, давно не відвідували: сьогодні настав час приділити їм увагу, а на майбутнє зробити звичкою зустріч із ними хоча б раз на тиждень.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Від спілкування з неприємними людьми необхідно категорично відмовитися: як результат, ви втратите чимало енергії, яку могли б використати на більш корисні та приємні речі – роботу й особисте життя.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не варто хвилюватися через дрібні неприємності, які ймовірні цього дня – вже завтра ви про них і не згадаєте, а витрачені нервові клітини відновити, на жаль, вже не вдасться.

Риби (20 лютого – 20 березня)

З потужною енергією, заряд якої ви отримаєте цього дня, необхідно поводитися обережно: її треба використовувати виключно з мирною метою, інакше неминучий негатив у стосунках із людьми.

ОСТАННІ НОВИНИ