Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 24 березня

24.03.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 24 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сьогодні потрібно віддати перевагу фізичній праці або навіть незначному навантаженню – наприклад, наведенню ладу в будинку – перед будь-якою розумовою роботою, що не лише облагородить простір навколо, але й покращить настрій.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Спокуса показати свою крутість людям у вашому оточенні буде велика, але йти в неї на поводі не варто – сварка, до якої призведе така демонстрація, матиме серйозні наслідки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Від алкогольних напоїв – навіть у невеликій кількості – бажано відмовитися: під впливом винних випарів ви можете здійснити необдумані вчинки, про які згодом пошкодуєте.

Рак (22 червня – 23 липня)

День сприятливий для серйозної розмови з близькою людиною, стосунки з якою останнім часом розладналися: сьогодні вам вдасться досягти розуміння навіть у найскладніших питаннях.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Представникам вашого знака сьогодні необхідно відмовитися від будь-якого хірургічного втручання, навіть якщо йдеться лише про манікюр – такі маніпуляції потрібно перенести на кілька днів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Найкращий відпочинок для вас у цей час – зміна роду занять: це дасть змогу переключити увагу і, як наслідок, відновити сили та поповнити запас необхідної для життя й роботи енергії.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не час з’ясовувати стосунки з близькою людиною: сварка, яка є ймовірною цього дня – втім, як і завжди – виявиться зовсім недоречною, оскільки може призвести не просто до конфлікту, а й до розставання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Захотівши зробити комусь зауваження, спочатку похваліть цю людину – зірки впевнені, що ви знайдете, за що – і лише потім висловлюйте свої претензії до неї, так вони швидше досягнуть “мети”.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не давайте обіцянок за найменшого сумніву в тому, що ви зможете дотриматися слова, яке дали комусь: мало того, що ви змучитеся, коли зрозумієте, що виявилися неспроможними, так ще й зашкодите своїй репутації.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Ваш девіз на сьогоднішній день – “більше справ, менше слів”: погодьтеся, що представники вашого знака не сильні в промовах, зате можуть показати себе в роботі – сьогодні не варто робити виняток із цього правила.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День вдалий для важливих переговорів із керівництвом: наприкінці робочого тижня воно буде налаштоване максимально благодушно, тому задовольнить якщо і не всі ваші прохання, то принаймні більшу частину.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День, коли категорично необхідно знайти собі справу, навіть якщо потреби в роботі немає: вона відверне від сумних думок, які – з великою ймовірністю – “накриють” вас від самого ранку.

ОСТАННІ НОВИНИ