Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 23 вересня

23.09.2022 08:00   -
Новини України: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 вересня 2022

Астрологічний прогноз на 23 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вам сьогодні небажано підписувати важливі документи, особливо якщо від них залежить ваше фінансове становище – докладіть усіх зусиль, щоб перенести цю процедуру на інший день.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Сьогодні – втім, як і завжди – вам не варто йти на поводі в емоцій: не стримавшись, ви можете наробити такого, про що згодом шкодуватимете, тож опануйте себе.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Зірки категорично не рекомендують вам хвилюватися: розхитані нерви можуть негативним чином вплинути на стан здоров’я організму в цілому, і ваше самопочуття залишатиме бажати кращого.

Рак (22 червня – 23 липня)

Від сумних думок, під впливом яких ви часто перебуваєте (і сьогоднішній день – не виняток), відволіче мистецтво: чому б вам, наприклад, не сходити до театру чи концертної зали?

Лев (24 липня – 23 серпня)

Позитивний настрій необхідно підтримувати протягом дня навіть штучно: поміркуйте про те, що може його покращити, і присвятіть час саме цій справі – наприклад, спілкуванню з близькими людьми.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Люди, які вас оточують, не зможуть приховати справжніх намірів щодо вас: сьогодні ви зможете точно дізнатися, хто є справжнім другом, а хто – завуальованим недоброзичливцем.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День, незважаючи на свій буденний статус, ідеально вдалий для відпочинку, який, втім, необов’язково має бути пасивним: займіться тим, що наповнює вас енергією – наприклад, спортом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зірки радять вам приділити час сім’ї, особливо близьким родичам: ви не лише виконаєте свій обов’язок, але й отримаєте цінну пораду, засновану на їхньому багатому життєвому досвіді.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто займатися тим, що навіює на вас тугу – наприклад, побутовими клопотами: присвятіть день своєму хобі – воно налаштує вас на позитивний лад, до того ж вдасться зробити милу інтер’єрну дрібницю.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Знайти відповідь на важливе життєве запитання вдасться тим, хто зможе відмовитися від реалій дня і побути наодинці з собою: спілкування з близькими не дасть зосередитися.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Від роботи відмовлятися не варто, але й перевантажуватися небажано: спробуйте знайти золоту середину, яка дозволить вам повсякчас бути у справі та водночас економити сили й енергію.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Вам сьогодні бажано якомога менше розмовляти, інакше ви ризикуєте наговорити зайвого людям зі свого оточення: когось ви таким чином образите, а комусь ненавмисне вибовкаєте важливу таємницю.