Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 23 грудня

23.12.2022 07:07   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 грудня 2022 року

Астрологічний прогноз на 23 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не втручайтеся в суперечку, якої б властивості – професійної чи особистої – вона не була: довести свою правоту з різних причин вам однаково не вдасться, а ось нажити нових ворогів можна буде цілком.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Відсутність фізичних сил зірки рекомендують прийняти як належне: не варто намагатися “підганяти” себе вольовими методами або десятою за день філіжанкою кави – краще робити те, на що вистачить мізерної енергії.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Найкращий засіб від дратівливості, яка може здолати вас зранку – фізична праця: так, вимивши підлогу в квартирі, ви відчуєте, що настрій покращується – як то кажуть, майже на очах.

Рак (22 червня – 23 липня)

Необхідно бути готовими до того, що у справах, якими ви займатиметеся сьогодні, виникне безліч підводних каменів, які не можна передбачити, тому потрібно не поспішати, а діяти крок за кроком.

Лев (24 липня – 23 серпня)

У конфлікті, який розвиватиметься на ваших очах, не варто ставати на бік однієї зі сторін: залишитися справедливими для всіх однаково не вдасться, а виявитися винним для всіх – легко та просто.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Представникам вашого знака сьогодні краще не залишати стіни свого будинку: придумайте привід, який дозволить вам не їздити на роботу і не ходити у справах; якщо ж такої можливості немає, будьте вкрай обережними.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Уникайте порожніх розмов – відібравши занадто багато часу, вони не дадуть можливості досягти поставленої в цей день професійної мети, тому краще зосередитися на справах, а не на балаканині.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Втома, яку ви відчуєте від самого ранку, буде зумовлена впливом Місяця, тому далекосяжних висновків про стан свого здоров’я робити не варто – достатньо просто трохи відпочити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Необхідно бути максимально обережними й обачними у витратах: перш ніж придбати щось – навіть, як вам здасться, дуже потрібне – подумайте про те, який дірку це зробить у вашому бюджеті.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Поганий настрій, який накриє вас від самого ранку, – не привід зриватися на предметах, які трапляться вам під руку: настрій до вечора покращає, а речі повернути вже не вдасться.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Кращого порятунку від фізичної слабкості, яка може долати вас у цей час, ніж відпочинок, люди ще не придумали, тому підзарядіть свої внутрішні “батарейки” неробством – сьогодні лінуватися можна і потрібно.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Не варто розпочинати реалізацію важливих проєктів: по-перше, п’ятниця – не найкращий день для такої справи, а по-друге, користі від роботи однаково не буде – краще перенести її на наступний робочий тиждень.