Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 21 квітня

21.04.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 21 квітня 2023 року

Астрологічний прогноз на 21 квітня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

На роботі бажано зосередитися на розпочатих раніше, але поки що незавершених з якоїсь причини справах, розпочинати реалізацію нових не варто – успіхом вони не увінчаються.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Романтичні побачення та зустрічі з друзями рекомендується перенести на інший день – відсутність порозуміння може стати причиною як дрібних сварок, так і серйозних суперечок.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Сьогодні, як і завжди, поганий настрій у жодному разі не можна зривати на людях із оточення – ні сторонніх, які випадково підвернулися під руку, ні тим паче рідних, беззахисних перед вашою агресією.

Рак (22 червня – 23 липня)

Зірки радять вам звертати увагу на знаки, які надсилатимуть вам вищі сили: навіть випадково почута на вулиці фраза може підказати вам, як чинити у важливій життєвій ситуації.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Критику, почуту цього дня, не варто сприймати близько до серця: найімовірніше, вона буде продиктована не об’єктивними, а суб’єктивними міркуваннями того, хто критикує – простіше кажучи, заздрістю.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відчувши, що вас долають сумні думки, перейдіть на заняття, яке допоможе відволіктися — найкраще, якщо воно буде пов’язане з фізичними зусиллями: наприклад, влаштуйте в будинку прибирання.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Як би вам не хотілося присвятити день домашнім клопотам, відмовтеся від цієї ідеї, оскільки все падатиме з рук, і бажаного результату – ідеального ладу – ви однаково не отримаєте.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Енергію, володарем якої ви станете сьогодні, потрібно направити на роботу, а не на з’ясування стосунків з оточенням: вогонь сварки, яка почалася цього дня, дуже важко буде “загасити”.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Чим більше задоволення ви сьогодні отримаєте від життя, тим краще, до того ж не тільки для вас, а й для тих, хто перебуває поруч, тому намагайтеся ні в чому собі не відмовляти – насолоджуйтесь життям максимально.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Дайте шанс людині, з якою ви деякий час тому розлучилися майже ворогами, виправити ситуацію: цілком можливо, що вона усвідомила свою помилку і щиро хоче помиритися.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Від активних дій представникам вашого знака сьогодні краще відмовитись – бажаного результату вони однаково не принесуть, то навіщо витрачати час і сили даремно – краще відпочити.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Займіться складанням плану на майбутнє: сьогодні вам вдасться відокремити справжню мету від уявної, а заразом і розробити правильну та ефективну стратегію її досягнення.

ОСТАННІ НОВИНИ