"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 20 січня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 20 січня 2023 року

Астрологічний прогноз на 20 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Велика ймовірність серйозного просування в кар’єрі чи бізнесі: наприклад, вдасться отримати посаду своєї мрії або укласти угоду, яку ви для себе без хибної скромності назвете “контрактом століття”.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Вирішивши вкласти гроші в будь-яку справу, насамперед прорахуйте всі ризики, які можливі в цій ситуації: погодьтеся, буде дуже прикро замість очікуваного прибутку зазнати збитків.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

На роботі намагайтеся не нагадувати про себе без зайвої потреби: потрапивши на очі керівництву, ви можете отримати завдання, від якого інші – через його безперспективність – вирішили відмовитися.

Рак (22 червня – 23 липня)

Намагайтеся не дратуватися через дрібниці, і тим більше не зганяйте свій поганий настрій на тих, хто перебуває поруч: не варто ризикувати хорошими стосунками через дріб’язковий привід.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Людей, які хотітимуть викликати у вас негативні емоції, буде достатньо, тому перш ніж видати очікувану реакцію, порахуйте до десяти – і згодом подякуйте собі за стриманість.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будь-які документи, які ви сьогодні підписуватимете, мають бути не просто прочитані, а вивчені – аж до останньої коми: лише так ви зможете бути впевненими в тому, що не припустилися помилок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Присвятіть сьогоднішній день догляду за власним домом: напередодні вихідних бажано навести ідеальний лад, прибравши нарешті все, що так чи інакше стосувалося минулих свят.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Від негативних емоцій і песимістичних думок, які можуть охопити вас сьогодні, відволіче будь-яка розумова робота: зосередившись на пов’язаних із нею думках, ви й не згадаєте про погане.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Найкращий засіб від поганого настрою сьогодні – втім, як і завжди – розмови у приємній обстановці, наприклад, у затишному кафе з улюбленими вами людьми: коханими, рідними чи друзями.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

По важливу і слушну пораду необхідно звернутися до людини, яка має більш вагомий життєвий досвід, ніж ви – наприклад, родич або колега, що перевершує вас за віком.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Конфлікт, який може розгорітися через будь-яку дрібницю, наприклад, через банальне застереження, здатний на довгий час зіпсувати стосунки з близькою людиною – намагайтеся цього не допустити.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Отримавши пропозицію гарно заробити, не доклавши для цього особливих зусиль, добре поміркуйте, перш ніж відповідати згодою: найімовірніше, вас хочуть втягнути в авантюру, яка не принесе нічого, крім збитків.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.