Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 20 січня

20.01.2023 07:06   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 20 січня 2023 року

Астрологічний прогноз на 20 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Велика ймовірність серйозного просування в кар’єрі чи бізнесі: наприклад, вдасться отримати посаду своєї мрії або укласти угоду, яку ви для себе без хибної скромності назвете “контрактом століття”.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Вирішивши вкласти гроші в будь-яку справу, насамперед прорахуйте всі ризики, які можливі в цій ситуації: погодьтеся, буде дуже прикро замість очікуваного прибутку зазнати збитків.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

На роботі намагайтеся не нагадувати про себе без зайвої потреби: потрапивши на очі керівництву, ви можете отримати завдання, від якого інші – через його безперспективність – вирішили відмовитися.

Рак (22 червня – 23 липня)

Намагайтеся не дратуватися через дрібниці, і тим більше не зганяйте свій поганий настрій на тих, хто перебуває поруч: не варто ризикувати хорошими стосунками через дріб’язковий привід.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Людей, які хотітимуть викликати у вас негативні емоції, буде достатньо, тому перш ніж видати очікувану реакцію, порахуйте до десяти – і згодом подякуйте собі за стриманість.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будь-які документи, які ви сьогодні підписуватимете, мають бути не просто прочитані, а вивчені – аж до останньої коми: лише так ви зможете бути впевненими в тому, що не припустилися помилок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Присвятіть сьогоднішній день догляду за власним домом: напередодні вихідних бажано навести ідеальний лад, прибравши нарешті все, що так чи інакше стосувалося минулих свят.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Від негативних емоцій і песимістичних думок, які можуть охопити вас сьогодні, відволіче будь-яка розумова робота: зосередившись на пов’язаних із нею думках, ви й не згадаєте про погане.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Найкращий засіб від поганого настрою сьогодні – втім, як і завжди – розмови у приємній обстановці, наприклад, у затишному кафе з улюбленими вами людьми: коханими, рідними чи друзями.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

По важливу і слушну пораду необхідно звернутися до людини, яка має більш вагомий життєвий досвід, ніж ви – наприклад, родич або колега, що перевершує вас за віком.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Конфлікт, який може розгорітися через будь-яку дрібницю, наприклад, через банальне застереження, здатний на довгий час зіпсувати стосунки з близькою людиною – намагайтеся цього не допустити.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Отримавши пропозицію гарно заробити, не доклавши для цього особливих зусиль, добре поміркуйте, перш ніж відповідати згодою: найімовірніше, вас хочуть втягнути в авантюру, яка не принесе нічого, крім збитків.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.