Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 2 грудня

02.12.2022 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2 грудня 2022 року

Астрологічний прогноз на 2 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Відповідь на важливе запитання сьогодні може прийти до вас уві сні, тому будь-яке сновидіння вимагає серйозної уваги та грамотного тлумачення – найкраще звернутися по допомогу до сонників.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не поспішайте відповідати згодою на пропозицію, яку вам можуть зробити сьогодні, чого б вона не стосувалася – чи професії, чи особистого життя, а якщо вас щось насторожить, то й зовсім відмовтеся від запропонованих умов.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

У робочих справах не варто йти звичними – торованими – шляхами: звісно, діяти за знайомою схемою завжди простіше, але чому б вам не спробувати щось нове – результат вас здивує і порадує.

Рак (22 червня – 23 липня)

День, коли ініціатива може бути покараною, тому не варто пропонувати керівництву нові ідеї: найімовірніше, воно їх відхилить, а вдруге ви до них уже не повернетеся, тож прибережіть їх до більш вдалого часу.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Небажано викликати на серйозну розмову свою другу половинку: сьогодні надто велика ймовірність сварки, тому якщо розлад у стосунках не є вашою метою, зачекайте хоча б до завтра.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Тривожність, яку ви відчуєте від самого ранку, на щастя, не матиме під собою реального підґрунтя: вона – не більше ніж вплив Місяця, тож потерпіть трохи – вже завтра від неї не залишиться й сліду.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Незважаючи на ваше постійне прагнення гармонізувати навколишній простір, врівноваживши в ньому позитивну й негативну енергії, не втручайтеся в чужі конфлікти – вас можуть зробити винними.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Найкращі ліки від поганого настрою, який сьогодні може зіпсувати ваші стосунки з кимось із близьких вам людей – робота: що більше її буде, то швидше і легше промайне сьогоднішній день.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Для робочого навантаження ідеально підійде перша половина дня – вам вдасться виконати всі заплановані на цей час справи, а ось пообіді можна налаштовуватися на вихідні – планувати, чим займатиметеся цими днями.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Вирушаючи до магазину, візьміть із собою обмежену суму грошей, якої має вистачити на найнеобхідніші закупівлі – такий крок захистить вас від непотрібних і безглуздих витрат.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Проєкт, яким вам запропонують зайнятися знайомі чи колеги, з великою ймовірністю виявиться авантюрою, тому важливо вкрай обережно поставитися до пропозицій заробити багато грошей, нічого водночас не роблячи.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Спілкуючись із людиною, яку ви погано знаєте, не поспішайте розкривати їй душу, ділячись потаємним: найвірогідніше, вона не берегтиме ваші таємниці і незабаром ви виявите, що про них стало відомо всьому вашому оточенню.